facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pretzel King

Pretzel King
"We are PretzelKing and we sell over 15 varieties of Pretzels & Pizza"
Adres: Adriaen Willaertstraat 36/12, 8800 Roeselare, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032485432886
Stad: Roeselare
Route: Adriaen Willaertstraat 36/12
Postcode: 8800



op zoek naar gerelateerd: Pretzels Kopen AH, Pretzel Delhaize, Zoute pretzels kopen, Pretzels maken, Pretzels Colruyt, Beierse pretzel, Pretzel Nederland verboden, Bretzel
Recensies
Altijd tevreden. Love mijn pretzels with cheese kippen worst. Altijd mijn favoriet. Had een foutje gemaakt met levering adres. Gauw gebeld. Was allemaal geen probleem. En hele vriendelijke mensen.
Alles is super lekker, vers gebakken, vriendelijk bediend. Een aanrader!
Vanmorgen heb ik mijn bestelling opgehaald om mijn collega’s te trakteren met wat Roemeense specialiteiten. Vers en lekker: 10/10 Vriendelijk maar toch professioneel: 10/10 Bedankt om de smaak van Roemenië naar België te brengen!
Ik koop hier al derde jaar regelmatig gebak. Altijd heel lekker en vers. Dit jaar heb ik voor de eerste keer Roemenië bezocht en het gebak is echt wel zoals daar. Een klein deeltje Roemenië in Roeselare. Wees vooral niet bang om nieuwe dingen te proeven. Ik wist bijvoorbeeld niet wat 'brinzoaice' waren gebak met zoete kaas en rozijnen maar was direct verkocht na die eerste keer. Complimenten aan de uitbaters die altijd zo vriendelijk zijn en soms nog extratjes erbij doen.
Wow wat een vriendelijke dame die mij bediende en direct de vraag of dit de eerste keer is dat ik langs kwam. Dat was zo, kreeg een extra zoete pretzel mee als proevertje. Zowel de zoete als de zoute pretzels zijn super lekker. Een aanrader voor wie eens wat anders wil smullen.
Heeeerlijke pretzels, een ruim aanbod en super vriendelijke bediening! Leuk om hier Roemeense dingen te kunnen proeven, het is zeker een aanrader!
Leuke eerste ervaring! Een gratis pretzel, als welkomgeschenk! Pretzel met maanzaad is zeker een aanrader!!
Wij hebben vandaag onze gratis Pretzel geprobeerd met Nutella. Echt heerlijk! We zullen absoluut nog terug komen! bedankt voor de eerste gratis ;
Heerlijke ervaring. Zalige pizza. Pretzels zijn lekker. En ook de zoete versies glijden lekker binnen. Supervriendelijke mevrouw. Moet je eens gedaan hebben in je leven! Voor herhaling vatbaar!
Heel lekkere en verse pretzels, echt een aanrader! Leuk dat ze zowel zoute als zoete snacks hebben, die met nutella zijn top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid