facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pretty Paws Hondenkapsalon

Pretty Paws Hondenkapsalon

Info

Bij Pretty Paws zijn zowel grote als kleine honden welkom! Naast de verzorging van uw viervoeter bieden wij ook een assortiment van gadgets en snacks aan!

Geschiedenis

Bij Pretty Paws hondenkapsalon kan u terecht voor de lichamelijke verzorging van uw grote of kleine hond. Ook katten, cavia' s en konijntjes zijn hier welkom voor een kambeurt.
Wanneer u langskomt voor een behandeling van uw viervoeter is alles hierbij inbegrepen: Nagels knippen, oren kuisen, oogjes proper maken, kammen, wassen, drogen.

Naast het trimsalon hebben wij ook een klein dierenwinkeltje. Hier bieden wij gadgets, speelgoed, leibanden, tuigjes en verzorgingsproducten aan voor zowel honden als katten.
Voor de honden is er ook een ruim assortiment aan snacks te vinden en ook voor de dagelijkse voeding kan u bij ons terecht!

U bent altijd van harte welkom bij ons indien u vragen heeft of wanneer u gewoon eens een kijkje wil komen nemen in de winkel!

Adres: Aarschotsesteenweg 854, 3012 Wilsele
Telefoonnummer: 016903778
Stad: Wilsele
Route: Aarschotsesteenweg 854
Postcode: 3012


Recensies
Geweldige service, snel en vooral een mega schone floofy herder achteraf
Vertaald door Google Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van meerdere hondentrimmers in 3 verschillende landen voor mijn ultra knorrige 14-jarige hond. Amy van Pretty Paws is veruit de beste. Ongelooflijke patiënt, zorgzaam en zeer georganiseerd met haar schema's. En mijn hond ziet er knap uit. Origineel I have used the services of multiple dog groomers in 3 different countries for my ultra grumpy 14 year old dog. Amy from Pretty Paws is by far the best. Incredible patient, caring and very organized with her schedules. And my dog looks handsome.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid