facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pretpot

Pretpot

Info

Zoek je nog een leuke locatie voor je schooluitstap? Wil je graag een verjaardagsfeestje organiseren zonder veel gedoe? Kom naar Pretpot! Wij verhuren ook springkastelen. Pretpot zorgt voor dat tikkeltje meer op je feest.

Geschiedenis

Wij verhuren springkastelen en nog véél meer om je party onvergetelijk te maken! Pretpot zorgt voor dat tikkeltje meer op je feest.



"Binnenspeeltuin, verhuur springkastelen, workshops, schoolbezoek, ..."
Adres: Hoogstraat 38, Tisselt, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0486538765
Stad: Tisselt
Route: Hoogstraat 38



op zoek naar gerelateerd: Kinderfeestje Limburg België, Zaaltje huren verjaardag kind, Binnenspeeltuin verjaardagsfeestje, Verjaardagsfeestje Boechout, Verjaardagsfeestje Roosdaal, Binnenspeeltuin Schepdaal, Springkasteel huren Mechelen, Kinderfeestje op locatie Antwerpen
Recensies
Keileuk voor de kinderen, terwijl ouders kunnen ontspannen. Een echte aanrader
Wat een leuke en mooi ingerichte plek! De uitbaatster was heel vriendelijk. Tijdens de hitte was het er aangenaam koel door de airco. De eerdere kleinere binnenspeeltuin is officieel voor kinderen van 4-12 jaar maar onze zoon van 14 maanden amuseerde zich ook op het gelijkvloers. De toiletten zijn ook heel hygiënisch. Voor de kindjes is er zelfs een apart toiletje en wasbak. Wij komen zeker nog eens terug.
Leuke kleine indoor speeltuin in Tisselt. Voldoende mogelijkheden voor een hapje en drankje.
Zeer leuke plek om met de kinderen te bezoeken.
Niet de grootste binnenspeeltuin maar alles was zeer verzorgd. Vriendelijk personeel en een goed zicht op de spelende kinderen. Aanrader.
Met de verjaardagsfeestjes die plaatsvonden even erg druk, maar eens ze achter de rug waren, was het optimaal! De kinderen hebben genoten, de prijs was zeer schappelijk en we hebben lekker gegeten en gedronken. Wij gaan zeker terug!
Met smaak ingericht, heerlijke huisgemaakte ijsjes, goede akoestiek de kinderen kunnen vrij spelen, maar je kan nog rustig genieten van je drankje en hapje! Aan te raden!
Kleine binnenspeeltuin maar voldoende uitdaging. Kids 3 tot 8j
Kinderen hebben het erg naar hun zin gehad! Binnenspeeltuin is niet te groot, zodat je overzicht kan bewaren. Alles netjes en proper.
Super leuk voor de kindjes!! Vanaf 2 j en groter. Ook gezellig voor de volwassenen. Lekkere Snacks en drankjes, pizza was heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid