facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pretecho-opleiding

Pretecho-opleiding

Info

Pretecho-opleiding! Zoals het woord het zegt gaat het over opleidingen pretechografie, de opleiding tot foto-echo-graaf zonder medische waarde.

Geschiedenis

Opleiding tot foto-echograaf



"Bij Pretecho-Opleiding kan je terecht voor een opleiding als je een eigen pretechobureau wil opstarten."
Adres: Industrielaan 16, 3900 Overpelt
Stad: Overpelt
Route: Industrielaan 16
Postcode: 3900


Recensies
Ik heb geen idee wie de eerdere review schreef maar ik schreef deze niet. Dat haar verhaal je aan mij doet denken is een bewijs dat velen hetzelfde voorhebben. Je honden hebben tijdens mijn opleiding in het opleidingscentrum hun behoefte gedaan en je liet dit liggen. Je deed heel kortaf tegen vele toekomstige mama's. Vaak ging ik het lokaal uit om me in uw plaats tegen de mama te verontschuldigen. Tegen mij was je ook onvriendelijk. Ik liet me ook achteraf bijscholen en begeleiden door professionele mensen. Ik werd gefilmd en ook de personen die langskomen voor een echo. Ik werd door andere studenten gecontracteerd met negatieve ervaringen. Ja, bij mij zat je te roddelen over andere mensen uit te pretecho wereld wat me niet echt een relevant onderdeel van de cursus lijkt? Maar dus blijkbaar wel inbegrepen is in het lesgeld en in de zeldzame momenten van je begeleiding. Toch ben ik blij dat ik de stap gezet heb naar de wereld van de pretechografie.
Ga niet met deze mevrouw in zee voor de pretecho opleiding!! Recent ben ik begonnen aan deze 'opleiding', maar de kwaliteit hiervan was ondermaats. Marita is niet geschikt om op te leiden, en was daarnaast maar voor de helft van de afgesproken tijd aanwezig. Waarschijnlijk om tegelijkertijd zelf ook echo’s te doen op een andere locatie. Het was dus eigenlijk een hele dure “do it yourself” opleiding met beperkte begeleiding en verouderde apparatuur. Op sociaal vlak heeft deze ook mevrouw heel wat te leren, dat zie ik ook terug in de reviews van haar praktijk Echobaby. Communiceren met klanten gaat niet altijd goed, en dat is naast goede echo's maken natuurlijk essentieel. Pretechografie zou juist een prettige beleving moeten zijn voor de zwangere. Deze vrouw kwam richting mij ook niet altijd even sympathiek uit de hoek, het was maar net hoe de pet stond. Vragen stellen werd ook niet op prijs gesteld. Wat overigens heel erg vreemd is als je een opleiding geeft. Na enkele dagen besloot ik om niet verder te gaan, maar ik kreeg slechts een klein deel van de studiekosten terug voor het 3d stuk. Ze weigerde daarbij een verder compromis. Ik zou daarom niemand aanraden deze zogenaamde opleiding te gaan doen. De kwaliteit is ondermaats en deze vrouw runt hiermee in mijn optiek geen betrouwbaar opleidingsinstituut. Daarnaast zijn er naast mijzelf, meerdere gedupeerden. Nogmaals, ga niet in zee met deze vrouw want je komt bedrogen uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid