facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pret a Gouter Bistro

Pret a Gouter Bistro

Info

Op slechts 10 km van Hasselt, de hoofdstad van Limburg, ligt de authentieke "Bistrot du Prêt-à-Goûter". Te midden van het groen bieden wij een keuken met pure, lokale ingrediënten, opgediend in een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Geschiedenis

Le Bistrot du Prêt-à-Goûter is een gastronomisch restaurant in Heusden-Zolder opgestart door Geert Vandenhove. Als chef pur sang en gedreven door zijn passie voor pure en authentieke ingrediënten en bereidingen, opende hij samen met zijn dochter Maaike en zoon Bart in 2003 Restaurant Prêt-à-Goûter boven het slachthuis in Hasselt. Het concept sloeg aan bij de gastronomische liefhebbers en werd in 2005 bekroond met een Michelinster.

In 2012 opende de familie in hetzelfde pand een Bistrotformule. Sinds 2014 werd deze laatste de core business en vindt u de pure ingrediënten, gezelligheid en warmte sinds onder “Le Bistrot du Prêt-à-Goûter”.



"Gezellig historisch pand waar je kan genieten van een eerlijke creatieve bistrokeuken. Heerlijk dromen kan in de mooie gastenkamers. Lekker culinair genieten temidden van het Limburgs groen. Authentieke familiale uitbating geinspireerd door wijlen chef patron Geert Vandenhove. Bij mooi weer wordt er op het tuinterras geserveerd. Kind- en rolstoelvriendelijk. Hartelijk welkom!"
Adres: St.Jobstraat 83, 3550 Bolderberg, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011201680
Stad: Bolderberg
Route: St.Jobstraat 83
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Bolderberg, Menukaart Savarin Bolderberg, Restaurant Stokrooie, Afhaal Bolderberg, Restaurant Lummen, Restaurant Zolder, Restaurant Beringen, Traiteur Bolderberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Savarin Brasserie Savarin 66 meter We hebben er heel lekker gegeten. Snelle bediening,vriendelijk personeel Parkeren: P...
Recensies
We hebben voor het zomermenu gekozen. Genoten van 4 verschillende voorgerechten om te delen gevolgd door een lekker zomerse salade en frisse dessert. Alle gangen waren top en super vriendelijk bediening was verrassend. Komen zeker nog eens terug !!
Kamer gehuurd en een ontbijt. Kamer zeer netjes en schoon. Ontbijt uitgebreid en alles vers. Vriendelijk eigenaar. Komen binnenkort hier eten.
Review 2017: niet echt wauw.. er was niks deftig afgekruid.. smaakte allemaal te flets .. jammer Review 2022: zeer lekker gegeten! Alles was zeer smaakvol en mooi gepresenteerd.. Alleen jammer van de prijs, en al zeker van de koffie op het einde 5euro!! Maar de 2sterren worden wel zeker 4sterren!
Een heerlijke avond gehad. Mooi terras, heel attente en vriendelijke bediening. Zeer lekker eten. Fijne wijntjes bij het zomermenu. Prachtig! Wij komen zeker terug. Complimenten aan het hele team.
Lekkere zeetong Vandaag hopscheuten gegeten en zonnevis. Om vingers en duimen mee af te likken
Als je in buurt van Bolderberg-Lummen - Heusden-Zolder heerlijk wilt gaan eten is deze bistro een aanrader! De keuken is frans geïnspireerd. De huidige vrouwelijk kok heeft een mooie balans tussen hedendaags en respect voor de oorspronkelijk keuken. Wij aten zeebaars en hertefilet om te smullen en hebben nadien een nagerechtje : dame-blanche genomen om na te genieten.
Was zeer gezellig buiten op terras. Ons tonijn was botermals en zeer lekker En dessert maakte het plaatje af We komen zeker terug
De oesters waren subliem en uitermate verfijnd op smaak gebracht.. Alles was tot in de details afgewerkt.. Topper!
Zware tegenvaller, ondanks de leuke bediening. Het was druk dus we hebben tussen elke gang toch zeer lang moeten wachten. De voorgerechten waren behoorlijk. Maar hoofdgerecht.... een salade met kreeft en 2 kleine schijfjes eendeborst, 2 frambozen, 4 toufjes niets smakende iets, was mega ondermaats. Wel te verstaan dat dit gerecht 68,00 euro kost. Super vriendelijke mensen, maar het niveau is ondermaats.
Hebben alleen kamer gehuurd alles was ok.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid