facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prestij Meubelen

Info

Prestige Furniture

onze showroom bevindt zich in Sint-niklaas in Mercatorstraat 38 . we verkopen zetels , matrassen en bedden beste kwaliteit voor beste prijzen.

Kom zeker langs !!

Adres: mercatorstraat 38, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: +32489513810
Stad: Sint-Niklaas
Route: mercatorstraat 38
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 09:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TED Meubel TED Meubel 344 meter Goede service en prachtige meubels
Feja Eiken Tafels en Parket Vloeren Feja Eiken Tafels en Parket Vloeren 2 km Vol massief eiken tafelbladen met U poten – X poten - dubbele X poot in metaal - Boom...
Recensies
Echt waar voor zijn geld ,gekocht zonder het in het echt gezien of geprobeerd te hebben . Wij zijn super tevreden en zijn echt heel blij met het mooie elektrische verstelbare boxspring bed Lissabon 180x200 . Vriendelijke verkoper en alles is bespreekbaar en geeft goede service van begin tot aan de montage . Ik zou hier zeker weer bestellen echt een aanrader .
Rixos opbergbed besteld, echt een aanrader, prachtig om te zien, zeer goede kwaliteit en heel veel opbergruimte. Zeer vakkundig personeel, verkoper echt top! Ook de mannen die hem kwamen monteren brachten het bed met uiterste precisie naar boven en zetten deze binnen no time in elkaar. Echt heel erg blij met het bed, raden het bedrijf zeker aan en zullen hier nog vaker gaan bestellen!!
Hele slechte service. Wat een ongelofelijke oplichters zijn dit. Heel veel geld betaald voor een kinderbed ! en zogezegd is het bed niet meer leverbaar. Zelf ophalen is volgens dit bedrijf niet mogelijk & ze geven het geld niet terug. Dus nu geen bed & geen geld. Telefonisch wordt men zeer onproffesioneel te woord gestaan en er worden bijnamen gebruikt die niet kunnen tegen klanten in een zogezegd net en betrouwbaar bedrijf. NIET HIER KOPEN !!!!
İk heb paar weken geleden een boxspring besteld. De communicatie is zeer slecht. Mijn bed is heel laat geleverd. Daarnaast vind ik de kwaliteit heel slecht. Het is zeker geen aanrader bespaar je moeite.
Ik ben zeer content. Goede matrial beste kwaliteit voor weinig prijs. Eerste klasse matrassen. Boxspring gekocht al 5 jaar geleden. Ik ben nog altijd content van. Aanrader.
De absolute place to be voor al je meubelen. Prijs-kwaliteitsverhouding is zeker meer dan ok. Heel vriendelijke en correcte afhandeling gehad, kan niet beter.
Tijd geleden een bed gekocht. Alles verliep soepeltjes en slaap nu al een maand heerlijk in mijn nieuwe bed. Ik wil jullie bedanken voor de goede service en prachtige bed!
Recent een bed besteld en deze is netjes optijd aangeleverd en gemonteerd. Zeker een aanrader!
Ik ben erg blij met het bed! Het slaapt perfect, is mooi en de opberg ruimte is fantastisch. Aanrader!
Goede service, snel contact en de levering ging super goed! En dat alles voor een top prijs :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid