facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Premium Sound Solutions

Premium Sound Solutions

Info

www.premiumsoundsolutions.com

Geschiedenis

Passionate about sound? Listen what we have to offer!

Ever heard of PSS, short for Premium Sound Solutions? Sure you have! Headquartered in Dendermonde (Belgium), we’re one of the world’s leading innovative audio companies. As a B2B supplier, we develop, produce and commercialize sound systems for the automotive and consumer electronics markets. In Europe our speakers are used in nearly one out of three cars. In addition major consumer brands around the globe rely on our cutting-edge technology for their home and pc audio systems (e.g. airplay docking stations). Yes, when it comes to creating groovin’ acoustics we have a hi-fi reputation!

Do you feel the same vibe? Do you want to join our team of more than 700 enthusiasts in one of our 11 branches in Europe, America and Asia? Would you like to be part of an ambitious and strong performing company? We hear you!

Adres: Hoogveld 50, 9200 Dendermonde
Telefoonnummer: +32 52 261 412
Stad: Dendermonde
Route: Hoogveld 50
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Premium sound solutions hungary, Hoogveld 50 9200 Dendermonde, Coscone, Premium Sound Solutions jobs, Philips Dendermonde, Premium sound solutions headquarters, PSS design speakers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
All-scaff All-scaff 291 meter 4 weken moeten wachten op een offerte, geen reactie ontvangen, na 3 de telefoon gespr...
Recensies
Normaal kantoor. Ze laden snel genoeg. Als u het grondgebied van het bedrijf betreedt via een bord met een vrachtwagen en een grote pijl, moet u aanbellen voor de poort en zeggen dat u bent gearriveerd voor laden of lossen en de naam van het bedrijf. Blijf dan dezelfde borden volgen. Foto's zijn bijgevoegd. Eerst naar de parkeerplaats, dan op kantoor schrijf je je in en zeg je het nummer van de oprit, het zijn er maar 3. Na het laden parkeren en documenten. Er is een douche met toilet. De werknemers zijn vriendelijk.
Wanneer je aankomt, benader je de hoofdpoort met een slagboom, benader je de bewaker. Ga dan helemaal rechtdoor tot het einde, dan links, tot het einde en links. Parkeer links in de daarvoor bestemde vakken, naast de opritten is een kantoor. Snel laden van aankomst tot vertrek ongeveer 2 uur. Behulpzaam en aardig personeel, toilet en douche voor chauffeurs in het kantoorgebouw.
Rustige rustige plek!
Een goed gezelschap, beleefd personeel snel uitgeladen, ze werken vanaf 8.00 uur Het kantoor heeft een douche + toilet, koffiezetapparaat
Over het algemeen kan worden gezegd dat laden sneller gaat dan lossen, maar het hangt allemaal af van de service, dus het kostte me 3 uur om te lossen, de service op kantoor is aardig en beleefd, er is een parkeerplaats onder het bedrijf voor de poort ... Maar ik weet niet of je kunt blijven overnachten, want ik blijf niet. ..
Grote parkeerplaats voor de bedrijfspoort, duidelijke belijning voor vrachtwagens. Behulpzaam personeel. WC, koffiezetapparaat, watermachine aanwezig. Helaas is de douche vanwege Covid gesloten.
Ze werken vanaf 8.00 uur Lossen gaat snel, vriendelijke medewerkers op kantoor en in het magazijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid