facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Precho

Precho

Info

Bij Precho kan je terecht voor niet-medische echo's in 2D/3D en 4D, alsook voor zwangerschapsmassages.

Geschiedenis

Bij Precho kan je terecht voor zwangerschapsecho's & consultaties bij onze vroedvrouw.

Voor geslachtsbepaling kan je vanaf 14 weken bij ons terecht, 2D, 3D & 4D echo's & zwangerschapsmassages doorheen de ganse zwangerschap.

Vaak duren de echo's bij de gynaecoloog slechts enkele momenten. Omdat een zwangerschap een speciaal moment is in het leven, willen we er graag onze tijd voor nemen en kijken wat je baby'tje allemaal uitspookt in je buik. Dit alles in een prachtige en gezellige praktijk.

Je komt terecht in een gezellige omgeving waar je rustig kan genieten van de beelden. We maken de klassieke 2D echo's (dat zijn de zwart-wit beelden) maar via nieuwe technologieën die werken op basis van geluidsgolven, zijn we ook al in staat om je baby'tje te bekijken in een 3D/4D echo. Dat zijn realistische beelden waarbij je al kan zien of je baby'tje mama's neus of papa's mond heeft.


Waarvoor kan een pretecho nog nuttig zijn?

Ten eerste het kan bezorgde ouders geruststellen tussen de bezoeken aan de gynaecoloog door. Eventjes langskomen om jullie kleintje te zien en jullie kunnen er weer even tegen. Een hartje zien we al goed kloppen vanaf het prille begin (6 à 7 weken zwangerschap).

Als jullie al kindjes hebben, is een pretecho de ideale aangelegenheid om hen dichter te betrekken bij het hele gebeuren en hen voor te bereiden op de komst van het nieuwste gezinslid. Ze kunnen mee volgen op het tv scherm en kijken hoe broer of zus zich omdraait en geeuwt.

Ook vrienden en familieleden kunnen tijdens een pretecho dichter betrokken worden. Een pretecho zorgt er voor dat de band met jullie ongeboren kindje nog sterker wordt.

Je wordt meter of peter? Leuk! Dan kan een pretecho het ideale cadeau zijn voor het zwangere koppel. (Met een beetje geluk mag je zelfs mee naar de sessie) Nooit zullen ze vergeten van wie ze dit prachtige geschenk gekregen hebben.

De focus bij Precho te Antwerpen ligt 100% op de bonding-time met de ongeboren baby en op het genieten van de prachtige beelden.


Kijk voor meer informatie op onze website http://www.precho.be



"E-cursus Bevallig Bevallen, Emotionele Pretecho’s, E-Book in the make."
Adres: Diksmuidelaan 28, 2600 Antwerpen
Telefoonnummer: 0474/45.00.10
Stad: Antwerp
Route: Diksmuidelaan 28
Postcode: 2600



op zoek naar gerelateerd: Pretecho mechelen, Pretecho Vlaams Brabant, 3D echo Oost-Vlaanderen, 4D echo baby, 3D echo baby oost vlaanderen, 3D echo Dendermonde, Pretecho aan huis, 3D echo baby kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Human - Haptonomische pre- en postnatale of individuele begeleiding Human - Haptonomische pre- en postnatale of ... 3 km Haptonomische pre- en postnatale begeleiding van ouders en kind.
Expertisecentrum Kraamzorg de Kraamvogel Expertisecentrum Kraamzorg de Kraamvogel 3 km Informatie en kenniscentrum voor aanstaande en prille gezinnen. Expertisecentrum voor...
Mamacafé Wijnegem Mamacafé Wijnegem 3 km Elke keer dat ik ze heb gekocht waren ze super lekker !
KrooZt Vroedvrouwenteam KrooZt Vroedvrouwenteam 20 km KrooZt vroedvrouwenteam bied zorg op maat met een persoonlijke en professionele aanpa...
Groepspraktijk Bij De Vroedvrouw Groepspraktijk Bij De Vroedvrouw 22 km Zeer tevreden over de zwangerschapscursus! Mijn vriend dacht op voorhand dat het niet...
Recensies
Zeer tevreden. Mevr nam haar tijd en gaf goede uitleg. Zeker een aanrader.
Super lieve en begripvolle vrouw! Voor ons steeds prachtige beelden en leuke herinneringen. Een echte aanrader!!
Super ervaring! Top kwaliteit echo's, heel veel uitleg gekregen. Enorm vriendelijk ontvangen je voelt u direct op u gemak. Zeker een aanrader!
Een vrouw met passie voor wat ze doet en dat doet ze goed. Toppertje!
Leuke ervaring. Vriendelijke dames die baby massage gaven, en daarna een zalig badje voor baby
We werden ontvangen in een warme, rustige sfeer. Onze dochter genoot eerst van een massage die we zelf mochten geven, maar deze werd wel voorgedaan op een pop. Goed concept! Daarna kreeg ze een zwembroekje en ging ze in het brubbelbad. Eerst was het even wennen omdat ze zoveel bewegingsvrijheid had. Daarna genoot ze van deze ervaring. We waren een groepje met 3 kindjes wat fijn was om ervaringen uit te wisselen, maar vanaf er 1 kindje begon te wenen had dat duidelijk invloed op de 2 andere baby's. Na het 'zwemmen' had onze dochter grote honger en deed ze een lange dut. Kort samengevat: het is een aanrader.
Heel leuke ervaring voor ons gezinnetje. Ons kleintje had niet zoveel zin in de massage, maar dat was geen probleem. We kregen tips om haar te masseren terwijl ze op de arm zat. Ze heeft wel enorm genoten van het zwemmen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid