facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prana Bio Bulk

Prana Bio Bulk

Info

Prana Bio Bulk is een winkel met verpakkingsarme, biologische en lokale voeding. Voor wie in zichzelf wil investeren met gezonde en eerlijke voeding.

Adres: Kanaalweg 15, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 011436635
Stad: Zolder
Route: Kanaalweg 15
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Marc Elsen voedsel als medicijn, Natuurwinkel Heusden-Zolder, Prana facebook
Recensies
Super leuke winkel met heel vriendelijke bediening.
Hanne en Tine zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam!! Je kan er lekkere gezonde waren kopen, alsook allerlei supplementen voor de gezondheid. Ik kom hier graag!!
Heel ruim assortiment van granen,noten, oliën... In bulk, dus ecologisch!
Al ettelijke jaren mijn trouwe stek voor inslaan van mijn bio producten. In bulk uiteraard, met de bokaaltjes van thuis in aanslag. Kan het nog duurzamer ? Aanbod is ruim en voor veel producten goedkoper dan in de supermarkt.
Zo'n leuke zero waste winkel! Ik kocht er allerlei noten, zaden en pasta. Je brengt je eigen potjes mee, weegt ze en dan telt zij het gewicht van je aankoop. Zo tof!
Geweldige producten en ditto uitbaters
Heel fijn winkeltje, vriendelijk en behulpzaam personeel! Ik vind het potjes vullen trouwens ook erg leuk. Keep up the good work! #ZeroWaste
Leuke, ontspannen, vriendelijke, behulpzame dames. Gezellig winkeltje. Ideaal als je wat bewuster wil leven en je steentje wil bijdragen aan moeder natuur.
Leuk verpakkings vrij winkeltje, alleen spijtig dat niet centraal gelegen is en wat meer pasta keuze zou wel leuk zijn.
Een van de weinige winkels in de buurt die met milieu en gezondheid bezig zijn. Vergeet je potjes niet wanneer je gaat Ruime keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid