facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk ZYN

Praktijk ZYN

Info

ZYN is een praktijk voor systeemtherapie en relaxatie- en aandachtsbeoefening.
Individuele gesprekstherapie
Partnerrelatietherapie
Gezinstherapie
Yoga (groepslessen en individueel)
Voetreflexologie

Geschiedenis

Ideeën, tips, interessante info over geestelijk en relationeel welzijn en bewustzijn.



"ZYN is een praktijk voor systeemtherapie in Kinrooi, in de omgeving van Maaseik, Bree en Weert Nl. In een rustige omgeving vind je er een flisse blik, een professioneel luisterend oor en ruimte om te onderzoeken wat je belangrijk vindt in je leven, in jullie relatie, je gezin, ..."
Adres: Rondstraat 24 a, 3640 Molenbeersel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0032 498 31 70 44
Stad: Molenbeersel
Route: Rondstraat 24 a
Postcode: 3640


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 11:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Relatietherapeut Maaseik, Relatietherapeut Bree, Relaxatietherapie prijs
Recensies
Stress met daaraan alle verbonden lichamelijke ongemakken maakten me na enige tijd ook wat depressief. Zat in een cirkel rondjes te draaien, op een bepaald moment geen zin meer in eten. Het signaal dus om hulp te zoeken, zo kwam ik bij Cindy terecht. Dacht er een stappenplan te ontvangen, neen dus. Ze luisterde naar mijn verhaal en op momenten waar het nodig was kwam ze tussen met een vraag, opmerking of oefening. Zo heeft ze me aan het werk gezet. Luisteren naar je lichaam, verbinding tussen lichaam en geest, anders gaan leven, moeten werd vervangen door willen of wensen, ...., dat zijn o.a. de dingen die ik er heb geleerd. O ja, je mag er ook jezelf zyn. Kan nu veel beter omgaan met stress, voel me stukken beter. En als er iets is wat Cindy mij heeft doen beseffen.....je mag er zelf iedere dag aan werken :. Waarom geen 5 sterren? Er mag nog altijd ruimte blijven om te groeien :
Ik kwam bij Cindy om alles in mijzelf weer een beetje orde te krijgen. In het begin was het even onwennig maar ze stelde je erg op het gemak. Daardoor ging het praten ook steeds gemakkelijker. Geen vast omlijnd plan maar wel de hoofdlijnen werden door haar de gaten gehouden. Ik kwam er met een traan en ging na een aantal sessies weg met een lach en een goed gevoel. Ik kan de toekomst weer aan. Dank je wel daarvoor, lieve Cindy
Ik vind de yogales nog steeds heel goed omdat je tijdens de les steeds meer de verbinding maakt tussen lichaam en geest. De locatie binnen is rustiger,maar buiten was het ook fijn. De les is goed opgebouwd met een rustig begin,een stevig middenstuk en een ruime tijd voor ontspanning. Je stem is altijd rustig en toch duidelijk,dus voor mij is alles goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid