facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor Psychotherapie & Groei - Carolien Peeters

Geschiedenis

Praktijk voor Integratieve Psychotherapie en Innerlijke Groei voor Volwassenen in Grimbergen (Beigem)
Op deze pagina worden interessante en/of leuke dingen rond persoonlijke groei gedeeld. Enjoy!



"Wij zijn een GGZ-instelling waar psychologische zorg, generalistische basis en gespecialiseerde ggz worden aangeboden."
Adres: Baron Domislaan 6, 1852 Beigem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0473 82 25 65
Stad: Beigem
Route: Baron Domislaan 6
Postcode: 1852


Recensies
Over het algemeen zeer slechte ervaringen, ze vergeten je afspraken te boeken, wachttijden zijn heel lang, onvriendelijk personeel, niet queer of transgender vriendelijk, alles is gericht op heteronormatieve ideeën. ze zijn erg gefocust om je aan te melden en erop aan te dringen dat je een duurdere verzekering krijgt, maar daarna niets meer. Avoid.
Goede therapie, snel in therapie, mede dankzij/doordat je via hun contractloze status vaak niet gebonden bent aan wachtrij. Wel wat chaotisch met de administratie, maar dat vind ik niet zo heel erg.
Zeer dure sessies voor bizar slechte kwaliteit aan hulpverlening. Meerdere behandelaren gehad bij psychotherapie Amsterdam. Hun kennis is onder de maat. Hun streven is gericht op het vullen van uren, niet zozeer de vooruitgang van de client.
Na een aantal slechte ervaringen bij andere praktijken ben ik hier alleen maar behulpzame, deskundige en empathische mensen tegen gekomen. Heel erg nuttig, en zeker een aanrader.
Zeer prettige behandeling,heeft mij zeer geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid