facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor Osteopathie Lochristi

Praktijk voor Osteopathie Lochristi

Info

Lorem Ipsum



" Ruime ervaring in de praktijk en als docent Co-founder AFORTI Rug en nekklachten, uitstraling naar de ledematen, Carpale Tunnelsyndroom, spijsverteringsklachten, ... Afspraken via website"
Adres: Zaffelare Dorp 51, 9080 Zaffelare
Telefoonnummer: +32(0)496367254
Stad: Zaffelare
Route: Zaffelare Dorp 51
Postcode: 9080


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 12:00
Woensdag: 08:00 - 12:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 12:00
Zaterdag: 08:00 - 10:00


op zoek naar gerelateerd: Osteopaat Lokeren, Equipoise lochristi
Recensies
1. Weet vree goe mee wa dat hij bezig is. 2. Gebruikt prachtige beeldspraak. 3. Eerlijk betreffende de nodige/of niet meer nodige behandeling. 4. Precies of ge kent hem al heel uw leven. Merci Pascal !
Pascal is een osteopaat uit de duizend. Steeds verlost van mijn rug- en nekklachten. Hij luistert echt naar zijn patiënten. Een top therapeut!
Mijn eerste consultatie zit erop met Pascal. Super sympathieke man. Geeft goed info wat hij ondervind en wat je er aan kan doen. Ik was opzoek naar een nieuwe osteopaat in de buurt, ik denk dat ik niet verder zal zoeken.
Bedankt voor de goed zorg, top.
Voor mij de beste van land,ben toch altijd goed geholpen van mijn pijn en geef altijd goede raad mee.Ook goede opvolging.Doe zo verderTop gewoon
Altijd zeer tevreden en goed geholpen!
Vertaald door Google Mooie pennen Origineel Nice stylo's
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid