facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Relieve

Praktijk Relieve

Info

KinePraktijk Relieve staat voor kwalitatieve behandelingen die letterlijk voor 'relieve' of 'verlichting' van geest en lichaam zorgen. Specialisaties zijn: Manuele Therapie, Bekkenbodemtherapie, Zwangerschapskinesitherapie en Lymfedrainage

Adres: Stationsstraat 68, 8470 Gistel
Telefoonnummer: +32474844117
Stad: Gistel
Route: Stationsstraat 68
Postcode: 8470


Recensies
Evelien heeft het lichamelijke aspect van mijn zwangerschap zo aangenaam mogelijk gemaakt. Bedankt om mij toch te laten genieten van mijn zoontje zowel voor als na de bevalling!
Evelien is top in haar vak. Haar gouden handjes hebben al heel wat klachten verholpen. Omwille van haar open spontane houding, voel je je er echt thuis. Ik omschrijf het steeds als een beetje me-time wanneer ik bij haar langskom.
Gigantische verbetering in de mate van het mogelijke - wereld van verschil. Had dit al veel eerder moeten doen. Een aanrader dus.
Evelien kent haar stiel, ik heb al verschillende behandelingen gevolgd bij haar en keer voor keer ben ik uitstekend geholpen.
Bij Evelien voel je al effect bij de eerste behandeling! Als patiënt word je op een zeer persoonlijke manier benaderd. Er is steeds tijd voor een babbel, wat ik als patiënt ook zeer belangrijk vind! Ik ben alvast heel blij dat ik eindelijk een goeie kinesiste gevonden heb!!
Reeds voor verschillende klachten in behandeling geweest bij Evelien. Telkens pakt ze dit op een professionele en duurzame manier aan. Ze geeft ook steeds tips en oefeningen die thuis uit te voeren zijn, Kortom, een uitstekende kinesist :!
Vroeger had ik het niet voor kinesisten, sinds ik bij Evelien ga wel. :
Evelien is echt een goede kinesist die luistert naar de problemen die je hebt. Ze behandelt je als een echte persoon en is altijd super vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid