facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk in the woods

Info

Praktijk 'In the woods'
Soms zie je door de bomen het bos niet meer. In de therapie kijken we hoe je de weg terugvindt en mogelijks nieuwe paden kan ontdekken en nieuwe wegen kan inslaan. We gaan uit van je krachten, sterktes en talenten.
Welkom :-)



"Praktijk ‘In the woods’ maakt een verwijzing naar het feit dat je in deze soms ingewikkelde maatschappij af en toe de bomen door het bos niet meer ziet.De praktijk richt zich zowel op kinderen en volwassenen die nood hebben aan therapie.We brengen je doelen duidelijk in kaart en ik begeleid je in jouw persoonlijke zoektocht. Ik fungeer als jouw klankbord en vertrouwenspersoon, ik luister naar jou zonder oordelen. Elk taboe kan besproken worden. Via therapie kunnen we ervoor zorgen dat je terug meer grip krijgt op je leven en je terug het overzicht krijgt op je leven.Soms moet je jezelf gewoon even de tijd gunnen om gewoon stil te staan, om nadien gesterkt met inzichten verder te gaan of nieuwe wegen in te slaan."
Adres: Tisseltsesteenweg 103, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: +32467050811
Stad: Willebroek
Route: Tisseltsesteenweg 103
Postcode: 2830


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid