facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Chiropraxie Schotte

Praktijk Chiropraxie Schotte

Geschiedenis

Michaël Schotte werd geboren te Ieper in 1970.Na zijn humaniora besliste hij Licentiaat Kinesitherapie en motorische revalidatie te gaan studeren aan de katholieke Universiteit te Leuven. Tijdens zijn stage jaar als lic. Kinesitherapie ontwikkelde hij een bijzondere interesse voor rugklachten en -kwalen. Zo besloot Chiropractor Schotte onmiddellijk zijn studies verder te zetten aan de Universiteit van Portsmouth (England).

In 1998 behaalde hij zijn diploma van Master of Science in Chiropractic. Dit maakt het mogelijk voor Chiropractor Schotte zich de volle honderd procent te concentreren op rug gerelateerde problemen.
Door zijn passie voor sport is hij zich gaan specialiseren in musculoskeletale problemen bij sporters.



""Onze praktijk heeft als doel rugpijn en nekpijn te verhelpen. Dit doen we met manuele behandelingen en oefeningen op maat. We specialiseren ons in nekhernia en lage rug hernia, al dan niet met uitstraling. Rugoefeningen en buikspieroefeningen voor je corestability. Een grondig onderzoek is voor ons van cruciaal belang. We bespreken de mogelijke oorzaken en starten een behandelingsplan. Die bestaat uit een aantal behandelingen gevolgd door aangepaste oefeningen. Daarnaast geven we advies wat u zelf kan doen om u pijn te verhelpen. Om te kunnen excelleren in alles wat u doen begeleiden we je graag en zorgen er voor dat u optimaal kunt bewegen en functioneren. We hebben interesse in sport en dan in het bijzonder in lopen, fietsen en golf!""
Adres:
Telefoonnummer: 0477/555 270
Stad: Ieper


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00
Dinsdag: 08:00 - 12:00
Donderdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiropraxie Frederic Rogiers Chiropraxie Frederic Rogiers 1 km Frederic is niet alleen top als chiropractor maar ook als mens! Bedankt voor de goede...
Recensies
Kon snel terecht. Zeer vriendelijk ontvangst. Michael Schotte neemt de tijd voor je, is zeer kundig was direct van mijn pijn af en erg vriendelijk. Prijs sorry ik ben Nederlander is erg netjes. 5 Sterren zeker verdiend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid