facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk 318

Praktijk 318

Info

Als algemene praktijk dragen wij preventie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Tandartsen Lauranne Vandendael , Yves Goyens en Gitte Cuyx zullen u adviseren en behandelen in een moderne, up to date omgeving.

Adres: Tiensesteenweg 318, 3000 Leuven
Telefoonnummer: +3216888318
Stad: Leuven
Route: Tiensesteenweg 318
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Kindertandarts Leuven, Goedkope tandarts Leuven, Megabite Leuven, Tandarts Vlaams-Brabant, Parodontoloog Leuven, Kwadrant Tildonk, Thk Centrum, Professor tandheelkunde Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opdebeeck & Partners Orthodontie Opdebeeck & Partners Orthodontie 3 km Opdebeeck & Partners Orthodontie is een groepspraktijk Orthodontie voor kinderen en v...
We Love Hungaria We Love Hungaria 3 km Ik was voor de eerste keer als patiënt aanwezig bij We love Hungaria en wat een desku...
Recensies
Met tandpijn gebeld, maar er werd mij geen afspraak gegeven omdat ik nog geen patiënt ben. Het feit dat ik in het buitenland woonde en nog geen tandarts in Leuven heb, maakte geen verschil.
Professioneel, hygiënisch en een voorzichtige aanpak. Zeer tevreden van tandarts Lauranne!
Top praktijk, zeer klantvriendelijk en behulpzaam
Beste tandartspraktijk van Leuven en omstreken. Super vriendelijk personeel en moderne infrastructuur. Mijn vaste tandarts bij de praktijk, Yves Goyens, levert topwerk!
Zeer vriendelijk personeel! Ook een propere praktijk vlak op de rand van Leuven. Makkelijke bereikbaar met auto fiets en bus.
De slechtste kindertandheelkunde. Nu is mijn kind bang voor alle tandartsen, vooral vrouwen.
Een tandartsenpraktijk waar hoogstaande zorg wordt geboden. Vriendelijk, behulpzaam en uiterst professioneel, zowel de tandartsen als de tandartsassistentes. Mijn tanden zijn in goede handen bij jullie!
De tandartsen hier werken met veel passie en empathie. Geven veel uitleg, gaan zachtaardig met de mensen om. Proberen rekening met u te houden bij het maken van afspraken en communiceren duidelijk. Er hangt een heel gemoedelijke doch professionele sfeer! Bedankt voor alle goede zorgen Yves!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid