facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Practicali

Info

Practicali organiseert fiscale opleidingen inzake personen- en vennootschapsbelasting, registratie- en successierecht, btw en procedure.

Geschiedenis

Practicali organiseert fiscale opleidingen inzake btw, personenbelasting en vennootschapsbelasting, registratierecht, successierecht en procedure. Ook vennootschaps-, boekhoud-, sociaalrechtelijke en financiële topics komen aan bod.

Voor wie?

Boekhouders, fiscalisten, accountants, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren, fiscaal en financieel adviseurs, bankiers, verzekeraars, financieel directeurs, successieplanners en vermogensbeheerders, vastgoedmakelaars, notarissen, advocaten en hun medewerkers.

Adres: Potentestraat 6, 8760 Meulebeke
Telefoonnummer: (0)46 820 02 12
Stad: Meulebeke
Route: Potentestraat 6
Postcode: 8760


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Practicali Btw club, Practicali vennootschapsbelasting, Practicali geïndexeerde bedragen 2022, Practicali Fiscale club, Practicali boeken, Gratis seminaries Fiscaliteit, Update vennootschapsbelasting, Fiscale opleidingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportschool VILO Meulebeke Sportschool VILO Meulebeke 947 meter Als Antwerpenaar 20 jaar geleden afgestudeerd, het heeft mij hard gemaakt tot de vent...
Dansclub Folle Et Fou Dansclub Folle Et Fou 1 km Prachtige resultaten tijdens de wedstrijden en shows! Maar van de dansschool zelf kan...
Recensies
De seminariereeks grondige opfrissing vennootschapsbelasting was een opleiding. Met een heel overzichtelijke en heldere PowerPoint en met een oefeningensyllabus van ruim 800 blz. als documentatie. Doe zo verder Wim en Sophie!
Heel tevreden over de webinair. Goed uitgelegd door Luc Heylens, hij maakt genoeg tijd vrij voor vragenstelling. Een aanrader! Bovendien vond ik de syllabus en de opname terug in mijn mailbox zodat ik nadien nog een deel van de livestream kon herbekijken.
De seminaries van Practicali weten complexe theorie om te zetten in bruikbare en nuttige informatie die direct toepasbaar is in de praktijk. De syllabus is een handige steun om na de sessie op terug te vallen.
Seminarie 'E-commerce en webshops: wetswijzigingen inzake btw' gevolgd, gegeven door Luc Heylens. Overzichtelijke presentatie, duidelijke antwoorden op concrete vragen. Niets op aan te merken.
Constante bijscholing als accountant is tegenwoordig een noodzaak. Over de verschillende materies heen kan ik bij Practicali steeds de nodige updates volgen in een aangenaam kader met uitstekende lesgevers. Ook de syllabus die digitaal ter beschikking worden gesteld vormen een uitstekend naslagwerk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid