facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praatcafé De Matroos

Praatcafé De Matroos

Info

Praatcafé - Feestzaal

Geschiedenis

Dit typisch dorpscafé waar men warm word onthaald en waar ambiance nooit ver weg is , herrees terug in 1998. Na 9 jaar uitbating van Martine De Groote en Baeyens Patrick nam de zoon Baeyens David en vrouw Laverge Lesley op 1juni 2008 de zeilen in handen.

Een kaartje leggen , match'ke voetbal op grootscherm, gezellig samen zijn , alles komt aan bod in DE MATROOS.

Supportersclub De winnetous vond alsook een nieuwe stek in DE MATROOS . Als trouwe supporter van A.A.GENT kan U vanuit hier meerijden op verplaatsing van uw favorite club.

Onze feestzaal in Heusden is de ideale plaats om een feest te organiseren in een ongedwongen sfeer, wij hebben plaats voor zowat 100 personen( 140 max ) . Wij verhuren de zaal voor kleine en grote feesten of evenementen: doopfeesten, familiefeesten, geboortes, verjaardagsfeesten, jubilea, etentjes, vergaderingen, seminaries,…
Naast particulieren zijn lokale verenigingen en bedrijven uit gans het land ook meer dan welkom. In onze smaakvol ingerichte zaal hebben we ondermeer een tapinstallatie, afwasblok en koelkasten ter beschikking staan. En op aanvraag kunnen we verder zorgen voor alles wat nodig is: de aankleding, rouwmaaltijden, dj, traiteur, animatie,… Parkeren in de buurt is geen probleem, 's avonds staat ook de parking aan de Delhaize ter beschikking.

Adres: Magerstraat 13, 9070 Heusden, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09.230.48.72
Stad: Heusden
Route: Magerstraat 13
Postcode: 9070


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Feestzaal De Matroos, Café Pallieter Heusden, Forfaitprijs drank, Prijslijst dranken Feestzaal, Zaal huren eigen drank
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestzaal De Matroos Feestzaal De Matroos 0 meter Praatcafé De Matroos verdiend de 5 sterren. De bediening is vriendelijk, er heerst ee...
Sint-annaplas Sint-annaplas 953 meter nieuwe zaak van Sandra en Glenn
Eetcafe  Mediterraneo Eetcafe Mediterraneo 101 km Super lekker gegeten, toffe sfeer en vriendelijke bediening!Eten: 5/5
Gezellehuis Het Bvba Gezellehuis Het Bvba 103 km Propere zaak... gezellig om te zitten..
De Kring De Kring 103 km Altijd een nieuw heerlijk biertje te vinden hier het eten is bovendien altijd super ...
JH Distel JH Distel 103 km Het is een hele fijne plaats de duiden zijn ook altijd fijn die worden ge organiseerd...
Thema Kaffee Heusden-Zolder Thema Kaffee Heusden-Zolder 103 km Een heerlijke Tongerloo van de tapkraan kan je er drinken.
Vzw Etalage Cafe Vzw Etalage Cafe 105 km Verkozen tot beste Rock cafe van Limburg op Rock-radio Willy! Gezellige uitbaters en ...
Ons Huis Ons Huis 105 km Gezellig voor naar de voedbal te kijken,vriendelijke mensen .
Cafe trend by gkn Cafe trend by gkn 107 km Eten: 5/5
Recensies
Praatcafé De Matroos verdiend de 5 sterren. De bediening is vriendelijk, er heerst een huiselijk warme sfeer en het interieur wordt altijd mooi aangepast naar het seizoen. Een echte aanrader!
Beetje uitgeleefd interieur. Geen kwaliteisvolle cocktails. Als "praatcafé" in de markt zetten is wat ambitieus.
Altijd aangenaam voor de apres bridge!
Vriendelijke bediening, goede sfeer
Gezellige buitenterras, vlotte en vriendelijke bediening.
Ik moest mijn cadeau voor de eindejaarsactie in de gemeente die geschonken wordt door de plaatselijke bevolking en de zelfstandige. Ik heb nl de HOOFDPRIJS gewonnen. Waar de waarde op zo'n 1000 EURO.
Zeer attente en snelle bediening
Toffe mensen, mooie feestzaal
Het beste Praatcafé van groot Gent en omstreken. Altijd welkom en dikwijls interessante babbel. Een echt gezellig Praatcafé.
Deze voormiddag gezellig iets gedronken en een leuke babbel gedaan . In een aangenaam kader en een toffe uitbater. Aan een democratische prijs met tal van leuke en doelgerichte initiatieven. Kortom een aanrader zoals nog plaatselijke zelfstandige zaken hier die we moeten blijven steunen en aanmoedigen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Praatcafé De Matroos met het openbaar vervoer


Heusden Tramstraat 180 meter
34
Heusden Tramstraat 180 meter
140
Heusden Tramstraat 200 meter
34
Heusden Tramstraat 200 meter
140
Heusden Loveldstraat 250 meter
34

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid