facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prêtàécrire

Prêtàécrire

Info

Freelance copywriter, taalminnaar en lettervreter. Je schakelt mijn pittige pen in voor al je commerciële en zakelijke teksten. Voor je copy op knisperend papier én je virtuele vitrines.



"Prêt-à-écrire is het schrijfbedrijf van freelance copywriter Peggy Van der Auwera.Je rekent op mijn pittige pen voor al je commerciële, zakelijke en informatieve teksten. Van mailings, blogs en persberichten tot webteksten, artikelen en advertenties. En dat alles on- en offline.Je kan bij mij terecht voor een eenmalige klus, een langlopend project of om je vaste tekstschrijver bij te staan op piekmomenten.Dankzij 25 jaar ervaring ken ik de kneepjes van het schrijfvak. Ik lees én leef mij snel in jouw materie in. En ik serveer teksten die doen wat jij ervan verwacht: informeren, overtuigen, je naambekendheid vergroten, noem maar op.Vragen, een offerte, voorbeelden van mijn werk? Laat van je horen!"
Adres: Westdijk 42, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 0476 67 49 78
Stad: Willebroek
Route: Westdijk 42
Postcode: 2830


Recensies
Van bij de oprichting van onze vennootschap ruim 5 jaar geleden doen we met de regelmaat van de klok beroep op de diensten van Prêt-à-écrire. De samenwerking verloopt uitstekend. Vermits Peggy intussen onze producten kent krijgen we buiten netjes op tijd aangeleverde heldere teksten ook inhoudelijke suggesties of opmerkingen, en dat alles tegen een concurrentieel tarief. Wat ons betreft is prêt-à-écrire een echte aanrader!
Ik ben reeds 20 jaar zelfstandige in paramedische sector en op die tijd toch al verschillende keren beroep gedaan op "copywriters". Peggy staat ongetwijfeld bovenaan de lijst! Na een korte gesprek had ze direct "the spirit " van bedrijf door en ze wist perfect waar ze moest beginnen. Heel blij met resultaat!
Wij werken als bouwbedrijf nu zo'n 3 jaar samen met Peggy. Zij luistert naar de noden en zorgt voor vloeiende teksten. Snelle communicatie, sterke copywriting, ze kan zich inleven in alle sectoren en de teksten worden steeds op tijd aangeleverd. Tegenwoordig zijn zo'n samenwerkingen uniek. Wij zijn dan ook énorm tevreden over deze lopende samenwerking!
We zijn zeer content van de samenwerking met Prêt-à-écrire. De teksten van Peggy zijn en point, creatief, met de juiste tone of voice en sowieso altijd super snel beschikbaar. We hebben met Peggy al heel leuke projecten in het verleden kunnen realiseren en gaan ook bij toekomstige activiteiten beroep op doen op haar diensten. Dus bij deze een dikke merci en 5 sterren van het marketing team van FloorHouse!
Ik werk sinds een paar jaar intensief samen met Peggy rond de communicatie van YAR Vlaanderen. Die samenwerking verloopt vlot en constructief. Peggy levert kwaliteitsvol werk af, stipt en altijd met respect voor soms krappe deadlines. Ze denkt mee met ons na en draagt actief bij aan de groei van onze organisatie.
Peggy van Prêt-à-écrire copywriting helpt ons al vele jaren met mooie en bijzondere teksten voor website en andere media uitingen. Zeer tevreden en bij iedere opdracht weer benieuwd hoe ze onze tuinen en projecten op papier tot leven wekt! Geweldig werk!
Voor vloeiende teksten doen we steeds beroep op Prêt-à-écrire! Peggy kan als geen ander je ideeën vertalen in boeiende teksten!
Zelden iemand zo creatief met woorden weten omspringen. Peggy schrijft wervelende, vloeiende en vlotte zinnen. Alsook de samenwerking verloopt erg vlot; zij zit direct op dezelfde golflengte. Zij stak onze website in een aantrekkelijk en hip jasje! Zoek je iemand om jouw website te schrijven; ik kan haar aan iedereen aanbevelen.
De samenwerking met Peggy van Prêt-à-écrire is top! Ze voelt exact aan wat wij willen en ze 'tovert' met woorden. Voor ons geen andere partij!
Peggy is een ervaren copywriter die echt naar je luistert, vlot schrijft en meedenkt. Ze levert wat ze belooft én op tijd. Zeker iemand waarmee ik graag in zee wil.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid