facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pré Ardennais

"Ervaar bij ons een avond met traditionele of Franse keuken in al zijn facetten. In ons restaurant Le Pré Ardennais serveren wij veelzijdige en lekkere gerechten, die in een gezellige omgeving nog verrukkelijker smaken.*- Extra's en specialiteiten -*Overtuig uzelf en geniet van de traditionele, Franse keuken. Zelfs voor de kieskeurige klant bieden onze uitstekende, lokale producten een brede keuze aan delicatessen. Wij hebben een aparte zone, waar u kunt roken.*- Wij helpen u bij uw privé-evenement -*U kunt trouwens ook met de auto komen; wij hebben gratis parkeermogelijkheden voor onze gasten.Wij verheugen ons op uw bezoek! Loop lekker binnen.Als betaalmethodes accepteren wij VISA en betaalpas. Daarnaast kunt u natuurlijk contant..."
Adres: Rue de Trois Ponts 80 , Sougné-remouchamps 4920, BE
Telefoonnummer: 04 384 44 72
Stad: Sougné-remouchamps
Route: Rue de Trois Ponts 80
Postcode: 4920



op zoek naar gerelateerd: Au 1912 brasserie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bonhomme Hotel Restaurant Bonhomme Hotel Restaurant 3 km Hele vriendelijke eigenaar. Op de terugweg van Frankrijk naar Nederland veel hotels l...
Recensies
Fijne, nette zaak met vriendelijke dames. Lekker eten met dagverse producten bereid. Fijn welkom met een klein wachtbordje om zalig te genieten buiten op het terras in een prachtige streek.
Heerlijk gegeten, schappelijke prijzen, vriendelijke bediening en prachtige locatie
Al bij aankomst niet erg vriendelijk ontvangen, ondanks er wel gereserveerd was. Er wordt geen engels alleen frans gesproken /verstaan waardoor contact heel moeilijk plaats vindt. Sommige dingen die we hadden besteld hebben we nooit gekregen, na heel lang wachten kregen we eindelijk ons eten, waar de qualiteit niet al te best van was. Ten slotte was het heel duur. Zeker als je geen Frans spreekt, moet je hier niet willen eten!
We gingen eigenlijk gewoon maar even een hapje eten. Erg vriendelijk. Leuk terras aan de achterkant. Snel geholpen. Meteen brood op tafel. Kregen tot onze verrassing ook nog een klein soepje en hapje vooraf. Het eten was erg smaakvol en de porties ruim bemeten. Wij waren aangenaam verrast.
Het zou zaterdag vanaf 14.00 geopend zijn maar het was potdicht. Niemand te bekennen en de deur bleef dicht. Jammer want we hadden graag van de specialiteiten willen proeven.
Basic, kitscherig intérieur, maar lekker eten met verse producten! En, voor de verandering, voldoende frisse groentjes! En dit alles voor een democratische prijs, kortom een aanrader!
Lekker eten! Mooie schotels porties ruim voldoende! Goeie prijs/kwaliteit
Gezinsrestaurant. Lekker eten voor een correcte prijs. Bestaat sinds 1935.
Eten was lekker. Drankjes zonder koolzuur, ook na klacht. Lange wachttijden. Wel vriendelijk.
Een uur gewacht op het eten maar het was wel het wachten waard. De bediening mag beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid