facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PPS-Motors

PPS-Motors

Info

PPS-Motors specialiseert zich in de aan- en verkoop van betrouwbare Duitse premiumwagens zoals BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes en Porsche.



"PPS-MOTORS specialiseert zich in de aan- en verkoop als import en export van betrouwbare Duitse premiumwagens als: BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen en Porsche."
Adres: Grote Baan 227, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: 32497060418
Stad: Lovendegem
Route: Grote Baan 227
Postcode: 9920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Parsa Pajokh
Recensies
Ik wil even de tijd nemen om Parsa hartelijk te bedanken, wij hebben zaterdag een auto aangekocht bij PPS-MOTORS, maandag erop was deze al gekeurd, ook qua eerlijkheid heeft Parsa ons meteen alle details vrijgegeven, wij hebben in ons ogen een exclusieve auto kunnen bemachtigen, en moet eerlijk zeggen dat er van exclusiviteit niets tekort komt bij deze mannen! Hopelijk kruisen onze wegen zich in de toekomst. voor mij zijn deze 5* sterren zeker en vast wel verdiend, doe zo voort Parsa
Bij PPS-MOTORS een wagen kopen verloopt perfect! Eerlijk, we zijn nooit echt happig geweest om bij een pure autohandelaar een wagen te kopen. Vooroordelen bestaan overal. Maar deze autohandelaar overtuigde ons van het tegendeel. En dat is de verdienste van Parsa, zowel als mens en als handelaar! Er zijn geen geheimen, hier wordt niets verzwegen. Hij zegt het gewoon zoals het is. De goede punten en de eventuele mindere punten over de wagen worden hier direct duidelijk gemaakt. En dat kom je echt zelden tegen. Kopen in vertrouwen bestaat toch nog. Twijfel niet over PPS-MOTORS. Ook de bijhorende carwash en benzinestation zijn top! Toen ik, na de aankoop, sprak met een familielid, zei ze overtuigend, dat zijn goeie mensen. Dit is geen reclameverhaaltje, dit is de waarheid. Bedankt Parsa en zijn team voor deze ervaring!
Eerlijke handelaar ! Wagens zijn in een zeer goede staat. Verkoop of aankoop verloopt vlot en duidelijk !
Heel tevreden van de verkoper! Is heel eerlijk en houd hem aan zijn woord. Blij met hem zaken te hebben gedaan, zowel voor de koop van een voertuig als de overname!
Zeer goede ervaring! Mooie prijs gekregen voor de overname van de huidige wagen en top prijs voor de nieuwe! see you on the next!
Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe wagen en op aanraden van vrienden bij PPS-MOTORS terecht gekomen. Ik kan enkel zeggen dat ik heel blij ben dat ik het advies van mijn vrienden gevolgd heb. TOP SERVICE! Bedankt PPS-Motors om mij te begeleiden met de aankoop van mijn wagen!
Snelle en correcte afhandeling, vriendelijke service en altijd bereikbaar. Bedankt Parsa!
Acheteur sérieux, bonne communication, bonne négociation et bonne transaction. Serieuze koper, goede communicatie, goede onderhandeling en goede transactie.
Excellent service! Klantvriendelijkheid ten top en heel accuraat
Klantvriendelijk, kwaliteitsvolle wagens en eerlijke service! Dikke aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid