facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PPE : Power Plus Engineering

PPE : Power Plus Engineering

Info

Fondé en août 1999, Power Plus Engineering s'est spécialisé dans la modification et la préparation de tous types de véhicules.

Geschiedenis

Nous sommes spécialisés en préparation automobile.

- Reprogrammation : augmentation de puissance, économie de carburant pour les véhicules Diesel, amélioration de l'agrément de conduite

- Module digital : alternative à la reprogrammation afin de ne pas modifier la gestion électronique

- Pièces performances pour route et circuit



"La société Power Plus Engineering s’est développée pour devenir l’une des plus renommées en matière de préparation moteur et de fourniture de produits hautes performances au niveau européen.-Reprogrammation de centrales électroniques de gestion moteur pour le secteur automobile route et compétition.-Produits hautes performances pour véhicules de route et de compétition.-Etude et la réalisation de pièces sur mesure soit pour des applications spécifiques de nos clients soit pour répondre à une demande de marché.-La préparation et l’entretien de voitures de compétition pour différentes catégories et championnats."
Adres: Boulevard de l’Humanité 415, 1190 Vorst
Telefoonnummer: +32(0)2.343.51.24
Stad: Forest
Route: Boulevard de l’Humanité 415
Postcode: 1190


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: PPE tuning
Recensies
Al paar keer geweest om mijn wagens op de testbank te zetten.. prima firma. Nooit problemen gehad met de auto na een tuning. Vriendelijke personen die de tijd nemen om te luisteren naar u behoeftes en altijd vakkundig verder geholpen.
Die mannen daar doen meer dan ze beloven. Wat een verschil. Ik had nooit zo lang mogen wachten van een afspraak te maken. 5 sterren welverdiend!
Enorm tevreden over deze mensen! Doen hun werk graag en voeren dit verantwoord uit. Ben enorm tevreden dat ik bij hun ben langs geweest. Geweldige aanrader.
Ik heb vandaag voor de derde keer mijn slagboormachine binnen gedaan bij Hubo Eeklo De machine is al lager in herstelling dan in mijn bezit, ze is ook al eens zoek geraakt het is gemakkelijk te zwaaien met 5 jaar garantie maar de problemen niet oplossen. Ik hoop dat het nu wel eens opgelost geraakt De eerste keer was er niets aan gebeurd , de tweede heer een nieuwe boorkop geplaatst, maar dat lost het doorslippen niet op.
Aanrader! Professioneel bedrijf die weten met wat ze bezig zijn!
Eerlijke en bekwame mensen super preparatie dit na bedrog bij een bekende tuningspecialist waar de wagen niet voldeed aan de vermelde prestaties dit na drie wagens te hebben laten behandelen......
Heel vriendelijk en zorgen er altijd voor dat de klant tevreden is!
Goede service, schitterend resultaat, een aanrader.
ik kreeg een spinternieuwe cirkelzaag ,na defect aan de eerste;vlugge en correcte afhandeling!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid