facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Powerdale

Powerdale

Info

Powerdale is an innovation partner and energy service provider. We develop integrated solutions for the industrial and energy sectors.
Our main activity domains are:
- Energy management and planning
- Electric mobility
- Demand side management

Adres: Kerkstraat 4, 1640 Sint-Genesius-Rode
Telefoonnummer: +32 2 647 38 79
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: Kerkstraat 4
Postcode: 1640


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Laadpaal Powerdale, Laadpaal Powerdale Home Type 2 7m, Nexxtender Home prijs, Powerdale laadpas, Powerdale Home review, Powerdale Nexxtender Home handleiding, Powerdale login, Powerdale support
Recensies
Laadkabel werkt niet. Ik heb hiervoor 2x zelf een ticket aangemaakt en via ons mobiliteitsplatform ook een ticket laten aanmaken, zonder antwoord. Telefonisch krijg ik te horen dat om 17u het back-up team actief is en ik vroeg moet terugbellen. Indien ik vroeger terugbel, wordt de telefoon telkens ingehaakt. Geeft het gevoel van een bedrijf te zijn dat meer aanneemt, dan het aankan. Dienst na verkoop is onbestaande. UPDATE: Na telefonisch contact heeft een medewerker een ticket aangemaakt en ben ik een dag later opgebeld geweest door een medewerker Tim, die mij snel en goed geholpen heeft. Nu afwachten of het terugsturen en de herstelling vlot zal verlopen.
Perfect toestel als u uw klanten wenst op te lichten. Als installateur van zo'n 200 laadpunten per jaar hebben we in 2021 zo'n 40tal Powerdale Home geplaatst waar ongeveer 15 stuks problemen vertonen. De service dienst van Powerdale laat eindklanten maanden wachten op een oplossing omdat we als installateur geen herstellingen mogen uitvoeren. We kunnen telefonisch of via mail amper contact opnemen. Vandaag heb ik een aangetekende ingebrekestelling kunnen versturen als laatste hoop om een klant te kunnen verderhelpen. Powerdale besmeurd mijn goeie reputatie als installateur. Goedkoop toestel, maar een belabberde service.
Dit is de slechte naverkoop dienst dat er bestaat. De laadpaal heeft maar een dag gewerkt, binnen gebracht voor de reparatie 3 maanden geleden , ik wacht nog altijd. De klant zit alle 3 maanden zonder auto. Ik ga nooit meer Powerdale installeren, en ik raad aan iederen die en laadpaal will om geen Powerdale te nemen. E-ELEC bvba
Slechte laadpalen veel problemen mee. Als installateur van laadpalen eenmaal geplaatst en nooit meer. De auto laad veel sneller in een stopcontact in plaats van de laadpaal. Nochtans zijn er tijdens het laden geen andere verbruikers. Diens na verkoop of ondersteuning laat veel te wensen over ook al ben je een installateur. Ze kunnen geen antwoord geven met dit probleem. laat staan oplossen.
De kwaliteit voor hun laadpalen is heel slecht de onderdelen is niet beschikbaar . hun techniekers komen nooit op tijd... na 6 maanden kwaam ene en heeft niets gedaan. die klantendienst antwoord zelde op de telefoon de wachtlijst is heel lang en dit toestel voor home is na 2 maanden kapot geworden en wordt nooit vervangt zoals bij de garantie Ik wordt ook niet terugbetaald Ik moest een update doen die update werkt niet en ik word heel hoog bedrag gefactureerd het blijkt dat het probleem vanuit hun facturatiedienst komt en toch moest ik volledig bedrag betalen Ik word heelzot van.
Echt waardeloze rommel de Powerdale Nexxtender Home laadpaal en de Nexxtmove app is ook echt een belachelijke aanfluiting. Ontworpen door een peuter? Gooi je geld beter over de balk. Dat geeft minder frustratie. Service bestaat daar ook niet.
Ik heb deze morgen een probleem met een laadpaal van Powerdale. Ik probeer Powerdale te bellen en kies voor technische ondersteuning via het keuzemenu. En 2 keer na elkaar word ik doorgeschakeld en eindig ik met een verbroken verbinding. Prima dienstverlening zo! Update: we zijn ondertussen 4 dagen verder en na zeer veel pogingen eindelijk een vriendelijke dame aan de lijn.... maar zij kan het probleem niet oplossen en moet ticketje doorsturen naar technische dienst. Naar verwachting kan dit 4-5 dagen duren om op te lossen. Ik dring beleefd aan om dit sneller te doen en plots is de dame niet meer vriendelijk en wordt de telefoon ingehaakt. Dienst na verkoop is dus onbestaande bij deze firma. Waarschijnlijk overladen met werk. Maar dat zegt veel. Absoluut te vermijden.
Het toestel houdt geen rekening met zonneproductie. Kan niet software downscalen naar 1 fasig laden. Het start regelmatig zonder aanleiding in het laden tegen maximale snelheid 11kW. Zwakke support afdeling, een interventie van een technicus na lang aandringen bracht geen verbeteringen. De app crashed regelmatig. Kortom zoek een alternatief voor de Nexxtender Home.
Ondermaats over heel de lijn: sales, aftersale, maintenance. De ellende begon al bij de installatie. Te late oplevering, verkeerde stukken geleverd die we dan eerst zelf diende te betalen pakjesdienst. De configuratie batches van de box remote liet dan ook weer op zich wachten en eindelijke we konden laden. Nog geen jaar later, defect. Bleek een kabel te zijn die losgekomen was in de verdeelkast. Wat later opnieuw, de batches werken niet meer. Enkel door een reboot van het hele systeem kan je éémalig weer laten. Zeer praktisch!. Contact opgenomen en ja hoor na meer dan 2 maanden nog steeds niet opgelost. Intussen heeft hun installatie onze elektrische wagen onklaar gemaakt: afslepen + vervangwagen. De log van de wagen geeft duidelijk aan dat de fout bij Powerdale ligt. Contact opgenomen.... en het wordt heel stil! Bestaat Powerdale nog? Na meer dan 1 maand, geen reactie en ook niet meer kunnen laden uiteraard. Als je voor ellende troef wil gaan; 1 adres POWERDALE. Misschien dat ze nu wel eens reageren na deze posting. Uiteindelijk voor een nieuwe installatie van een concurrent gegaan.
Slechte service! Heb al reeds telefonisch contact gehad en mail gestuurd maar helaas zonder resultaat. Wij stoppen met deze merk te verdelen! Niks anders als frustraties bij de eindklant door slechte support !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Powerdale met het openbaar vervoer


Rhode-Saint-Genese Rue de la Fontaine 130 meter
122
Sint-Genesius-Rode O.L.V. College 180 meter
52
Sint-Genesius-Rode Fonteinstraat 220 meter
136
155
52
Sint-Genesius-Rode Rollebaan 250 meter
136
155
Rhode-Saint-Genese Rollebaan 250 meter
122

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid