facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pourjavan S.

"Ophthalmologist outpatient with seven doctors, specialized in Glaucoma, Cataract, Vitreoretinal surgery, Refractive surgery, functional and aesthetic eyelid surgery.Oogartsen praktijk met zeven oogartsen, gespicialiseerd in Glaucoom, cataract, netvlies chirurgie, refractieve heelkunde, functioneel en esthetische ooglid chirurgie.Cabinet d'ophtalmologie composé de sept ophtalmologues spécialisés dans le glaucome, la cataracte, la chirurgie de la rétine, la chirurgie réfractive et la chirurgie fonctionnelle et esthétique des paupière."
Adres: Hoogstraat 36 , Zaventem 1930, BE
Telefoonnummer: 02 721 07 77
Stad: Zaventem
Route: Hoogstraat 36
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: oogarts zaventem kerkplein, dr sayeh pourjavan zaventem, oogarts pourjavan zaventem, oogarts steenokkerzeel, pourjavan ophtalmologue, oogarts sterrebeek, oogarts zaventem hoogstraat, oogarts perk
Recensies
zeer onprofessioneel en vatbaar voor stemmingswisselingen - altijd meer dan 30 minuten te laat - geen verontschuldiging aangeboden, maar als u te laat bent, heeft ze niet het fatsoen om u te vertellen dat ze niet kan zien en geeft ze u door aan een andere arts -
…mijn mama 90y geopereerd,perfect en de nazorg top,Dr.Pourjavan geeft de patiënt een rustige uitleg
Een van de beste glaucoom-specialisten in het land. Vriendelijk en efficiënt. Van Iraanse afkomst.
Een arts die beschikbaar is en luistert. Ik had een dringend probleem tijdens de maand maart 2020 aan het begin van de Covid en Dr. Pourjavan nam onmiddellijk het risico om mij te bezoeken en loste het probleem snel op met een kleine ingreep in zijn kantoor. Ik belde ook Dr. Pourjavan voor een ander probleem en kreeg meteen een oplossing die andere artsen niet hadden aangeboden. Altijd klaar om patiënten te helpen, ook als het om administratieve lasten gaat. Ik beveel dr. Pourjavan aan, die voor mij van onschatbare waarde is geweest.
Een uitzonderlijke professionele oogarts, kalm, professioneel, met gouden handen, zo'n dokter kom je zelden tegen en bovenal mens! Veel succes voor de toekomst, raad ik aan!
Ik had een uitstekende ervaring met dokter Pourjavan. Zodra ik mezelf aan haar voorstelde, deed ze meteen een poging om me op mijn gemak te stellen door tegen me te praten in het Italiaans, mijn moedertaal, waardoor ik de kans kreeg om mezelf op de meest natuurlijke manier uit te drukken. Afgezien daarvan liet ze me een hele reeks zeer grondige tests ondergaan om de meest nauwkeurige diagnose van mijn probleem te krijgen, die ze uiteindelijk in begrijpelijke bewoordingen uitlegde, zelfs voor een leek zoals ik, en op een zeer menselijke manier. Ook in de toekomst zal ik zeker door haar behandeld worden. 5 sterren en meer!
Ik had een nogal bijzondere ervaring met dokter Pourjavan. In het begin was het een beetje moeilijk omdat ik de ernst van de situatie van mijn oog niet besefte, aangezien zijn diagnose en suggestie me een beetje zorgen baarden. Desalniettemin ontdekte ik, nadat ik de leiding had genomen over mijn zaak, een zeer professionele en uiterst bekwame specialist in haar vakgebied, naast haar hoffelijkheid en haar vermogen om te luisteren naar de zorgen van haar patiënten. Hartelijk dank mevrouw voor wat u voor mij heeft gedaan. Ik raad haar ten zeerste aan aan iedereen die kritische zorgen in hun ogen heeft.
Zeer slechte ervaring met deze oogarts. De patiënt was eigenlijk mijn bejaarde moeder. Welkom om contact met mij op te nemen als je meer info wilt.
Vreselijke ervaring. Ik kan het niet eens een consult noemen omdat ik geen vragen mocht stellen. Gewoon metingen, diagnose, medicijnen gegeven met 0 redenen, opmerkingen of kansen om iets te durven vragen. Ik vroeg of je later in je leven astigmatisme kunt krijgen en de dokter vroeg me wat ik op school studeerde, waarna ze me vroeg om vast te houden aan wat ik weet... Natuurlijk geen antwoord. Er werden veel andere spottende opmerkingen gemaakt zoals hoe mijn lage tolerantie voor pijn aantoont dat ik geen kinderen heb... Opmerking gemaakt toen ik zei dat de oogdruppels die ze op me gebruikte pijn deden.... Dat was het ergste dat een dokter me ooit heeft behandeld; zeer onprofessioneel + duur.
Ik zag Dr. Pieter Boghossian in deze praktijk en hij was zo professioneel, vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid