facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poule et Poulette

Adres: Belgieplein 1 , Brussel 1020, BE
Telefoonnummer: 0478 62 47 06
Stad: Brussel
Route: Belgieplein 1
Postcode: 1020



op zoek naar gerelateerd: poule et poulette wilrijk, poule et poulette brasschaat, poule et poulette gent, poule et poulette brussel, menu poule et poulette, poule & poulette gent, poule et poulette mechelen, poule et poulette korenmarkt
Recensies
Meer dan anderhalf uur wachten om dan één koud pakje frieten te ontvangen. Aan de telefoon blijkt geen bijkomende levering meer mogelijk en wordt de verantwoordelijkheid doorgeschoven naar de courier die enkel per mail bereikbaar is. Dus uiteindelijk één pakje frieten voor 58 euro waar dan vier personen van moeten eten en een reeks mails naar Takeway om hopelijk mijn geld terug te krijgen. Missen is menselijk, maar een beetje begrip voor de klant lijkt toch het minimum.
Heerlijke kip en praktische bediening via de gsm. Uitermate vriendelijke bediening. Aan te raden!
Eric heeft ons geholpen, heel snelle service en stelde steeds vragen die terecht waren.
Het was een kei goeie service. Manager Cindy, heeft ervoor gezorgd dat alles in orde was.iedereen was klantvriendelijk.
Leuk restaurant met originele gerechten die steeds met veel zorg worden klaargemaakt. Verder is de service ook top! Jeremie zorgt ervoor dat alles vlotjes verloopt. Aanrader voor kipliefhebbers !
Super leuke tent, zeer attente bediening. De "poulet tout feu tout flamme" is echt een aanrader. Gezellig ingericht. Het is wel redelijk warm binnen, maar ik ben zeker dat daaraan gewerkt wordt! Lang verhaal kort, ik kom zeker terug.
Zeer mooi uitgedacht concept met zeer tof interieur. Lekker en genoeg gegeten. De kip smaakt anders dan het typische kip aan spit, het heeft zijn eigen toets. Gebakken aardappelen of handgeschilde frietjes zouden voor mij persoonlijk een meerwaarde zijn.
ze mogen wel eens op de kaart zetten dat de kip zonder frieten, saus, groenten enal is... ik heb die dus allemaal bij moeten bestellen wat dus gigantisch duur was voor het kleine beetje daje krijgt kwa smaak en kwaliteit was het wel in orde maar ik zou dit zekker niet aanraden voor arme studentjes die veel honger hebben
Tijdens het flaneren op het Jourdanplein roken mijn partner en mijzelf de heerlijke geur van roosterende kip. Deze bleek afkomstig te zijn van een zaak genaamd 'Poule et Poulette'. We besloten een kijkje te gaan nemen... Toen we binnenkwamen viel ons direct 2 zaken op: 1. Het etablissement was smaakvol en gerieflijk ingekleed. 2. Het personeel was zeer vriendelijk en goedlachs Nadat we naar onze tafel begeleid waren, gleden onze hongerige ogen over de menukaart. Zoals de naam van het restaurant wellicht doet vermoeden is het vooral kip dat de klok slaagt. Verder kan je dan kiezen uit een rist aan 'side dishes' waaronder appelmoes, currysaus en 'coleslaw'. Het eten was er zeer snel en na een welgemeende 'smakelijk' konden we beginnen aan onze copieuze maaltijd. De kip was zacht als boter en mals als een kuikentje. Onder het genot van een lekkere en relatief goedkoop geprijsde Duvel konden we eveneens genieten van zeer lekkere frietjes, die krokant waren aan de buitenzijde en een heerlijke aardappelsmaak hadden vanbinnen. Voor een dessertje was er geen plaats meer, en na het betalen van de rekening stapten we het koude Jourdanplein weer op, deze keer met gevulde magen.
Leuk concept tot in de kleinste details. Zeer goed over nagedacht. Van de halve kip verwachtte ik de smaak van "kip aan 't spit" maar dat was het niet. Geen erg, ik probeer volgende keer iets anders op de kaart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid