facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pottenland

Pottenland

Info

De partner voor uw tuin! Shop online via onze webshop!

Geschiedenis

U wil uw huis, tuin of terras decoreren? Dan is Pottenland de ‘place to B’


Je vindt bij ons geen gedecoreerde winkelruimte, maar wel een ruim aanbod aan zéér interessante prijzen, dat kan omdat de producten rechtstreeks van de fabrikant komen.

In het assortiment hebben we zowel klassieke terracotta potten als design artikelen in zink, terrazzo, polyester en kunststof, maar ook decoratie-artikelen voor alle seizoenen, tuinmeubelen en blauwe hardsteen.

De verkopers helpen u graag, zelfs met het inladen van uw aankopen.
Dankzij de ruime parking hoeft u nooit ver te gaan.

Een aanrader dus voor wie vindt dat zijn huis of tuin iets meer kan gebruiken, maar tegelijk ook aan zijn portemonnee denkt.

Niet te lang wachten is dus de boodschap.

Ook voor de professionele klant kunnen we zeer interessante producten aanbieden aan zeer interessante prijzen zowel uit onze ruime voorraad, als op bestelling.


Het Pottenland-team verwelkomt je met plezier.



"Pottenland is de partner voor uw tuin als u op zoek bent naar bloempotten of plantenbakken in alle materialen, afmetingen en vormen! Voor ieder budget wel wat te vinden."
Adres: Nieuwe Baan 88, 9111 Belsele
Telefoonnummer: +3237719269
Stad: Belsele
Route: Nieuwe Baan 88
Postcode: 9111


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Potterie groothandel, Bloempotten buiten, Terracotta potterie, Potterie merk, Aardewerk Potterie, Grote bloempot buiten goedkoop, Pottenland foto's, Grote bloempot buiten 100 cm
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Art of Garden Art of Garden 986 meter Fantastisch snoeiwerk gedaan. Top, top. Ik geniet nu nog meer van mijn tuin.
Recensies
Heel mooie materialen en ruime keuze. Zeer vriendelijk geholpen geweest door verkoper Yelte!!
Heel mooie winkel met uitstekende Service!
Bloempotten besteld via de website. Bij levering was er schade aan de bakken. Contact opgenomen met pottenland. Dit werd zeer snel opgelost. Prachtige service van pottenland.
Vlotte afhandeling, correcte prijs en heel goede en vriendelijke service kregen we er gratis bij. Heel tevreden
Geleverd op zondag. Alles helemaal in orde. Mooie potten aan erg schappelijke prijzen met goede en vriendelijke dienstverlening. Is nog een fijne zondag geworden met grotere potten voor alle planten. Wij bestellen zeker nog bij Pottenland.
Zeer grote keuze in potten
Zeer uitgebreid gamma.
Ik heb er intussen 3 keer online besteld, en elke keer zeer tevreden. De potten worden zeer degelijk verpakt en snel geleverd.
Vriendelijke mensen. Heel mooie bloempotten te verkrijgen. Goede prijs/kwaliteit.
Zaterdag bloempot in cortenstaal afgehaald. Werd geholpen door een zéér vriendelijke én behulpzame jonge man die aan de kassa stond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid