facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Potrell

Potrell

Info

Uw huis of grond verkopen? Check. Zelf op zoek naar een instapklare hedendaagse woning? Dubbel check.

Geschiedenis

Met ervaring en vakmanschap zetten we ons dagelijks in om verwaarloosde panden om te vormen en transformeren we afbraakpanden tot nieuwbouwwoningen. Binnenstedelijke verzwakte sites maken we terug leefbaar door hierop kwalitatieve en betaalbare woonbuurten te creëren.

We bieden instapklare woningen aan die kant-en-klaar worden afgeleverd of die worden afgewerkt naar de keuze en smaak van de koper.

Verder zijn wij ook dé renovatiepartner voor derden om hun totaalprojecten uit te voeren.

• Bent u op zoek naar een instapklare woning?
• Wilt u snel en eenvoudig uw huis, afbraakpand, appartementsgebouw, bouwgrond of bedrijfsgebouw verkopen?
• Is uw woning aan een totaalrenovatie toe?
>> dan bent u bij Potrell aan het juiste adres.



"Als projectontwikkelaar realiseert POTRELL stijlvolle nieuwbouwprojecten in West- en Oost-Vlaanderen. Dagelijks ontwikkelen we gronden, afbraakpanden en leegstaande gebouwen tot moderne nieuwbouwwoningen - en appartementen. We bieden instapklare nieuwbouw aan die kant-en-klaar wordt afgeleverd of die wordt afgewerkt naar de keuze en smaak van de koper. Potrell heeft ook bouwgronden in haar vastgoedportefeuille. Hedendaags, landelijk of modern: we bouwen op maat van de klant."
Adres: Sasstraat 5, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 003251 437 507
Stad: Izegem
Route: Sasstraat 5
Postcode: 8870


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: POTRELL te koop, Potrell te huur Hooglede, Potrell te huur Brugge, Potrell leerne, Potrell Oekene, Potrell te huur Sint Kruis, Potrell jobs, POTRELL Heusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwgroep Driemo Bouwgroep Driemo 2 km Komen beloftes niet na, opvolging onbestaande, continu andere contactpersonen, slecht...
Kouterpark Kouterpark 3 km Een thuis in het groen
Recensies
Zeer tevreden van potrell. De verkoop verloopt vlot en professioneel. Gedurende het volledige bouwproject word je professioneel bijgestaan door Sybille. Elk probleem of elke vraag wordt direct en concreet beantwoord door Sybille. Potrell is echt een aanrader om te bouwen of te verbouwen.
Ik heb een zeer aangename ervaring met Potrell. Vanaf de aankoop van mijn nieuwe woning tot de oplevering was er een zeer vriendelijk contact en een vlugge respons wanneer ik vragen had. Alles verliep heel vlot en zeer professioneel!
Ik heb een zeer aangename ervaring met Potrell gehad. Ze begrijpen de balans tussen professioneel én persoonlijk als geen ander. Een betrouwbare partij, die ik zeker zou aanraden!
In samenwerking met Potrell/Conqor hebben wij ons huis verbouwd. Gezien de 'oudere leeftijd' van het huis, was dit alvast zeker technisch een grote uitdaging! Potrell heeft deze uitdaging met beide handen gegrepen en dit van A-Z zeer professioneel en to the point aangepakt! We zijn heel tevreden over de samenwerking met Brecht, hun projectleider. Je wordt in alles ontlast en zijn zeer sterk in correcte opvolging!
Potrell biedt een professionele aanpak aan, gesterkt door een positief, gemotiveerd team. Doe zo verder!
Potrell is een onaangename partij om mee samen te werken. Er is zeer weinig tot geen communicatie, zelfs niet na herhaaldelijk pogingen tot telefonisch contact. Opleverdatums worden last minute voorgesteld en uitgesteld. Potrell stelt zelfs voor om op te leveren met een lek in het dak. Zelfs al ligt de oorzaak volledig in hun kamp, Potrell weerlegt zijn verantwoordelijkheid ipv de vooraf afgesproken vergoeding te betalen.
We werkten heel graag samen met Potrell, ze zijn heel correct in alle afspraken. Heel professionele aanpak .
Potrell is een firma dat veel beloofd maar weinig afspraken nakomt. De communicatie tusssen de onderaanemers en potrell zelf is echt waardeloos.
Professioneel en betrouwbaar bedrijf met kwaliteitsvolle projecten. Potrell staat garant voor vlotte communicatie en een goede begeleiding tijdens het aankoopproces. Een aanrader!
Alle 5-sterren beoordelingen op google komen van eigen personeel, onderaannemers, en de vaste notaris. Best dus hier niet op baseren om met dit bedrijf in zee te gaan. Idem op trustpilot en dergelijke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid