facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pot en Papaver

Pot en Papaver

Info

Pot en Papaver
Stijlvolle woondecoratie geschenken
workshops groendecoraties
www.potenpapaver.be

Geschiedenis

Pot & Papaver op de Naamsesteenweg 116 in Heverlee is de 'place to be' voor elke liefhebber van stijlvolle woondecoratie.
In de winkel presenteert ze een unieke mix van heerlijke hebbedingen voor huis en tuin met een groene twist en eigen creaties. Daarnaast worden op de eerste etage ook decoratieve workshops georganiseerd.
Wil je weten wat er allemaal gebeurt bij Pot & Papaver? Wat er nieuw is in de winkel en welke workshops je kan volgen in het creatief atelier? Neem dan zeker een kijkje op de website en schrijf je daar in voor de nieuwsbrief!


Pot & Papaver
Woonwinkel (Heverlee)

Nathalie combineert hier de nieuwste trends met haar eigen creativiteit. Haar persoonlijk dagelijks wonder waar ze de klanten ontvangt in een originele setting vol passie en plezier. Ze helpt je graag het perfecte cadeau te kiezen (voor jezelf of voor een ander) uit een steeds wisselend en gevarieerd seizoensassortiment.
Op zoek naar een fijn cadeau, een attent gebaar, een altijd persoonlijk geschenk? Dan is dit jouw nieuwe 'place to be'!De winkel vormt een lichte en duurzame achtergrond voor leuke woonaccessoires in pure stijl, voor eigen werk in natuurlijke materialen en de unieke combinaties van Nathalie met een groen accent.

Creatief Atelier (Heverlee)

Waar Nathalie en andere vakmensen 'hun ding' willen delen met hun gasten. Kennis en handigheid worden doorgegeven aan iedereen die graag iets nieuws leert, voor wie zelf wil creëren en ontwerpen, stap voor stap. In het creatief atelier worden workshops gegeven in diverse vakgebieden.

Vanuit de winkel even de trap op...Waar je hartelijk ontvangen wordt, je inspiratie opdoet en nieuwe dingen leert. Waar je bijzondere dingen kan maken om jouw omgeving net dat tikje meer te geven. Waar we samen ontspannen en de koffie altijd klaarstaat, maar waar vol energie gewerkt wordt aan iets moois. Waar je versteld zal staan van je eigen creatie!
(Workshops vanaf April 2014)

Atelier Groenworkshops (Boven de winkel)
Sinds tien jaar worden hier seizoensworkshops georganiseerd voor groene huis- en tuindecoratie. De landelijke cottagestijl wordt gecombineerd met de nieuwste trends.Vind je het fijn om creatief bezig te zijn, een mooi resultaat te hebben en vind je het fijn om zelf iets moois te maken, dan ben je bij Pot & Papaver aan het juiste adres.We werken stap voor stap, alles wordt duidelijk uitgelegd zodat ook de beginnende cursist met een mooie creatie naar huis gaat. Hebt u graag meer informatie, ga dan verder naar 'programma' op de website of neem vrijblijvend contact op.


Enthousiaste groet,
Nathalie

Adres: Winkel : Naamsesteenweg 11O, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: 0478271051
Stad: Heverlee
Route: Winkel : Naamsesteenweg 11O
Postcode: 3001



op zoek naar gerelateerd: KARMA Heverlee, Bloemenwinkel Leuven, bloemenwinkel kessel-lo, Stuifmeel en Stamper, Bloemenwinkel Hever, Naamsesteenweg Heverlee Restaurant
Recensies
Eeg gezellige winkel met unieke cadeaus. Ideaal voor de specialere gelegenheden zoals Moederdag. Zeer vriendelijke uitbaters met expertise. Al voor een tweede keer op rij ook een extra gratis geschenk gekregen bij aankoop.
Zo gezellig gedienstig en vriendelijke mensen en heerlijk om er gaan te choppen mama was blij met de heerlijke geurige zeepjes en ik werd vervend met een leuk kopje
Super leuke winkel. Leuke spulletjes, net dat beetje anders. Hele lieve eigenares, Nathalie … altijd klaar om te helpen!
Zeer vriendelijke en behulpzame dame. Je weet niet waar eerst kijken, zoveel leuke spullen!
Heel leuke winkel met mooie spullen. Natuurlijk wel prijzig ,maar wel kwaliteit. Dus het is het waard.
Hele leuke winkel waar steeds nieuwe spulletjes te vinden zijn.
Heel tof assortiment en super vriendelijke bediening.
Deze winkel heeft geen snijbloemen. Vriendelijke bediening.
Super mooie winkel en een super leuke eigenares!
Zeer vriendelijke verkoopster, leuk aanbod.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid