facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PortiQ

Info

Gespecialiseerd in verkoop en montage van sectionaalpoorten, kantelpoorten, houten poorten en automatisatie. Professioneel advies en snelle service.

Geschiedenis

Jong, dynamisch & gedreven onderneming, gespecialiseerd in verkoop en montage van particuliere garagepoorten, alsook industriepoorten.
Wij zoeken samen met U als klant de best mogelijke oplossing voor elke situatie, wij streven naar een perfecte naservice, U kan ook terecht voor het onderhoud, herstellingen en het automatiseren van Uw bestaande garagepoorten.
Wij staan voor kwaliteit aan een eerlijke prijs

Adres: Oude Meirstraat 55, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0032497 83 48 93
Stad: Oostmalle
Route: Oude Meirstraat 55
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: Garagepoorten Zoersel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lingerie De Prins Lingerie De Prins 607 meter Had een cadeautje nodig voor mijn vriendin. Door het goede klanten systeem en verkoop...
Lami-Cell Lami-Cell 2 km Lami-Cell: Equestrian Equipment: Official FB page!
Recensies
Fantastische service bij de vervanging van mijn oude garagepoort motor, eerlijke prijs en prima uitleg. Één adres voor garagepoorten en onderhoud, niet verder zoeken.
Goei en snel werk bij gebroken veer! Bedankt Mark!
Een Zeer fijne samenwerking. Bedankt Sofie en Marc
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid