facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Porsche Centre Paal

Porsche Centre Paal

Info

Officiële pagina Porsche Centre Paal

Geschiedenis

Pure luxe en innoverende technologie
Met een Porsche haalt u niet zo maar een auto in huis. U koopt een monument, een staaltje toptechniek en ‘state of the art design’. Bij Porsche stellen we de hoogste eisen aan onze auto’s. Elke Porsche is gebouwd om de meest extreme situaties te doorstaan, en is perfect tot in het kleinste detail.

U verwacht van onze service uiteraard hetzelfde; en dat garandeert Porsche Centre Paal u als erkend concessiehouder voor Limburg en de Zuiderkempen! Niet voor niets wonnen we al in 2009 onze eerste “After Sales Excellence Award”. Een luxueuze, betrouwbare en exclusieve wagen wordt bij ons gekoppeld aan vakmanschap in autotechniek.
Beleef de expertise
Uw Porsche is een beleving. Vanaf het moment dat u er na aankoop onze garage mee verlaat, maar ook elk moment dat daarop volgt. Vertrouw op erkende professionals om uw wagen te onderhouden. We gebruiken uitsluitend vervangstukken van de hoogste kwaliteit.

Porsche Centre Paal is sinds 1985 uw officieel erkend concessiehouder voor de regio Limburg en Zuiderkempen. Ontdek het unieke design van de Porsche Boxster, de Targa, de Cayman of de legendarische 911. Kies voor een gezinswagen met stijl, met de Panamera Macan of de ruime Cayenne. Draag zorg voor het milieu, dankzij onze hybride modellen. En natuurlijk: rij in alle luxe en klasse, met onze cabriomodellen.

We staan voor u klaar met uitstekende, persoonlijke service en advies. Onze medewerkers ademen Porsche, ook op technisch vlak. Wij waarborgen het gebruik van originele onderdelen, waardoor uw Porsche even vinnig blijft als op de eerste dag.

Na jarenlang succes in onze toonzaal in Geel, verhuizen we nu naar het mooie Limburg. Bezoek onze nieuwe showroom in Paal (Beringen) en ontdek het volledige gamma aan luxewagens.
Zorgeloze service voor uw Porsche
U kan bij Porsche Centre Paal terecht voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands Porsche met garantie. En nadien geniet u verder van onze volledige service op het vlak van onderhoud, revisie, herstellingen en carrosserie. Een zorgeloze beleving, ook dat is Porsche.

Welkom in de wereld van Porsche Centre Paal!

Adres: De Weven 6, 3583 Paal (België)
Telefoonnummer: 011911911
Stad: Paal
Route: De Weven 6
Postcode: 3583


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Porsche Paal, Porsche Paal Team, Porsche Verellen Geel, Porsche Brussel, Porsche Antwerpen, Porsche Mechelen, Porsche Garage Limburg, Porsche Paal vacatures
Recensies
Komen de afspraken niet na. Zeer teleurgesteld, en dit verschillende keren. Verkopers weten van elkaar niets af. Meermaals moeten bellen voor een bezichtiging en als het zover is : bellen ze toch nog af : meneer sorry : de wagen is al verkocht. Ondertussen heb ik mijn porsche elders gekocht.
Aanrader! Dikke merci aan Wim en het ganse Porsche Paal team!
We hadden interesse in een nieuwe Panamera. Helaas 20 minuten rond gelopen en geen enkele verkoper nam de moeite om nog maar iets te zeggen of op te kijken. Nadien reden we weg en stond er een verkoper buiten. Zelfs toen waren geen blik waardig.
Zeer vriendelijke mensen. De jonge dame aan de balie wilt u onmiddellijk helpen! daarnaast had ik eerst contact met meneer Jonathan, die mij al van het begin super veel heeft geholpen bij het kiezen van mijn Taycan! Als u een Porsche wilt aankopen in België, moet je bij Porsche Centrum Paal komen. Maakt niet uit hoe ver het is, het is zeker waard ! Ik kom vanuit Brussel ! Nog enkele maanden te gaan vooraleer de Taycan aankomt Groeten! Zulfu G
Men had me aangeraden voor onderhoud met mijn Macan voortaan naar Porsche Paal te gaan. Ondanks de afstand ga ik dat in de toekomst blijven doen. Vriendelijke mensen, geen "kapsones" daar en vooral correcte prijzen.
Uitermate vriendelijk onthaal en uitstekende service
Vandaag 10.01.2023 onze Porsche Cayenne e-hybrid opgehaald in PC-Paal na herstelling aangezien een andere garage de cardanas niet correct had teruggeplaatst. 100% tevreden! Vriendelijke mensen, vlotte service, goede klantenbegeleiding Special thanks to John Ballien & Tom Valckx. Zo voelt een klant zich gewaardeerd. Een aanrader!
Perfecte service, een aanrader.
Spijtig kan de 0 niet intikken slechte porche garage ooit meegemaakt
Geweldig aardige mensen bij de onderdelen dienst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid