facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor POPpular

POPpular

Info

Your favourite toy company

www.instagram.com/poppulartoys/

Adres: Louwijn 13, 1730 Asse
Telefoonnummer: +32479373210
Stad: Asse
Route: Louwijn 13
Postcode: 1730


Recensies
Staat ook met verkoopstand op FACTS, met funko pop's die elders online & fysieke winkels gemiddeld de helft goedkoper zijn. Daarnaast voorzien ze geen terugname voor verkoop op afstand van de winkel, en houden ze bijgevolg geen rekening met de voorwaarden vermeld op hun website. Ze mogen dan wel een heel ruime collectie hebben, 'k heb er een ongemakkelijk gevoel bij. Eén keer, maar geen tweede keer dus.
De grootste voorraad Funko Pop’s die we in België hebben tegen gekomen. Zeer vriendelijke mensen en correcte prijzen. Zeker een bezoekje waard!
Goede ervaringen met de verkoper! Praat met passie over zijn producten en heeft ons heel goed geholpen. Zeker een aanrader om eens langs te gaan.
Vriendelijke mensen, mooie winkel
Vertaald door Google Leuke ontdekking, de winkel heeft een grote verscheidenheid aan verschillende figuren en de mensen zijn erg aardig! Ik kom zeker terug Origineel Nice discovery, the store has a great variety of different figures, and the people are really nice ! I will definitely come back
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid