facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor POP Pilates - Yoga - Bootcamp by Kaat

POP Pilates - Yoga - Bootcamp by Kaat

Info

POP Pilates | POP Yoga | POP Bootcamp instructor

Geschiedenis

Welzijns- en afslankconsulente. Persoonlijke coaching met smakelijke producten van Herbalife! Ik help je met plezier en toon je hoe gemakkelijk een gezond gewicht, fitheid de hele dag door, betere sportprestaties en een stralende huid ook voor jou binnen handbereik liggen! De posts op deze site zijn mijn eigen posts en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de positie, strategie of mening van Herbalife.

Adres:
Stad: Aarschot


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 21:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeugdcentrum De Klinker Jeugdcentrum De Klinker 3 km Alles goed georganiseerd tijdens Revelation Fest
Dakwerken Nieuwendijk & Zoon Bvba Dakwerken Nieuwendijk & Zoon Bvba 4 km Algemene dakwerken. Platte en hellende daken. Nieuwbouw en renovatie. Pannen en lei...
Recensies
Genieten en plezier maken staan hier bovenaan de lijst! Ieder op zijn/haar tempo... top visie, top team! One big happy family.
Super toffe dansschool met alleen maar de beste lesgeefsters! Het voelt alsof we 1 grote familie zijn en dat is gewoon fantastisch!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid