facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pootjespret

Pootjespret

Info

Huisdierenoppas-hondenuitlaatservice



"DierenfotograafHondenuitlaatserviceDierenoppas-aan huis"
Adres:
Telefoonnummer: 32477943784
Stad: Brasschaat



op zoek naar gerelateerd: Hondenuitlaatservice Turnhout
Recensies
Gewoon TOP! Op Marijke kan je altijd rekenen, ze heeft een groot hart voor dieren en zelfs onze bange kat voelde zich meteen op haar gemak bij haar. Heel blij dat we haar hebben ontdekt zodat onze kleine meid haar medicatie kan krijgen wanneer wij er niet zijn. AANRADER!!
Marijke heeft al verschillende jaren ons volle vertrouwen en zorgt met veel liefde en kennis voor onze twee poezen. Ze is onze rots in de branding, dankzij haar kunnen m'n man en ik op vakantie vertrekken en we weten met zekerheid dat onze 'deugenieten' ingoede handen zijn. Tweemaal per dag komt ze dan naar ons huis om onze lieverds te verzorgen, eten te geven en vooral veel aandacht te geven! Door haar opleiding als dierenfotografe maakt ze ook prachtige momentopnamen, origineel en toch altijd anders. Marijke verheugt ons dan dagelijks met prachtige foto's via WhatsApp ....geloof me het is telkens een moment waarnaar m'n man en ik, waar dan ook ter wereld, naar uitkijken! Marijke houdt van dieren, dat merk je, dat voel je...en vooral onze beide 'gangstertjes Salty & Pepper' genieten hier ten volle van!!
Diesel vind het geweldig om mee op wandeling te gaan met Marijke en de andere hondjes. Hij huilt zelfs als hij weer thuis wordt afgezet! Ik vertrouw helemaal op Marijke en ga altijd met een gerust gevoel werken.
Ik ben grote fan van Pootjespret! Voor Mona is het een feest om mee te gaan! Bovendien is het goed voor haar socialisatie. Onze hond is absoluut in goede handen bij Marijke. Dat voel je gewoon! Marijke staat ook open voor een vraag en zal meezoeken naar oplossingen. Als ik moe thuiskom van het werk kan ikzelf ook even bekomen aangezien Mona al heeft kunnen ravotten die dag. Blije honden - blije baasjes! Dat noem ik een win-win!
Heel blij dat ik Marijke heb gevonden! Ik kan er steeds op vertrouwen dat mijn hond wordt uitgelaten en op een veilige manier de kans krijgt om vriendjes te maken en zich te amuseren. Hij staat elke keer al te popelen om mee te mogen! Zou deze uitlaatdienst aan iedereen aanraden !
Ik ben héél tevreden van Pootjespret. Mijn hond en kat zijn telkens goed verzorgd en je ziet aan hen dat ze Marijke op prijs stellen. Ik raad deze dame dan ook aan bij al mijn vrienden en kennissen. Ze houdt rekening met alle ´speciale dingen ´ die ik bij de intake heb opgegeven ivm de gewoontes van mijn dieren. Bij Pootjespret zijn mijn dieren in veilige handen!
Marijke en co is al bijna 4 jaar onze vaste uitlaatservice voor onze bordercollie Kasper. Op eenzame avonden mag hij met haar - of zij met hem? - een uurtje op stap, weer of geen weer. Afspraken lopen vlot en het whap-fotoverslag idem. Kasper kontent en wij weg zonder hartzeer. Samen 8pootjespret gegarandeerd.
Met Marijke op pad is altijd feest voor de woeffers! En jij als eigenaar mag gerust zijn, marijke is een professional!
Wij zijn enorm tevreden van pootjespret! Zeer betrouwbaar, enorm flexibel, zorgt goed voor de hond die kan niet wachten om mee te gaan, en van tijd tot tijd een leuke foto of film.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid