facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poortershuyze

Poortershuyze
Adres: bruggesteenweg 24, 8340 Sijsele
Telefoonnummer: 050 36 09 30
Stad: Sijsele
Route: bruggesteenweg 24
Postcode: 8340


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Poortershuyze keramiek, traiteur 't veld sijsele, Restaurant Goût, Afhaalmenu Beernem, Horeca Sijsele, Poortershuys, Traiteur Beernem, Atelier Diner
Recensies
Lekker gegeten. Het menu met wijn is schappelijk geprijsd. A la carte is aan de hogere kant. Er werd gewerkt met dagverse producten en over het algemeen zeer goed afgekruid. De bediening verliep vlot en zeer vriendelijk. Interieur is niet volledig mijn ding, maar er zijn heel mooie elementen. Volgende keer eet ik menu, en blijf in de buurt slapen.
Enkel takeway maar lekker en correcte prijs/kwaliteit
Elk najaar komen wij enkele keren genieten van de wildschotel. Deze keer kozen we eensgezind voor het stoofpotje van hert en we vonden het zeer lekker... ook het bord met de groentjes was zeer lekker en aantrekkelijk om te zien. Het was een zeer geslaagde avond.
Ideale plek voor een zondagmiddag etentje met de familie. Super content met de menu, de bediening en de atmosfeer binnen. Ook kinderen worden er prima verzorgd met een speeltuin naast het terras. Tot een volgende keer!
Rustig een maaltijd kunnen nuttigen en éénmalig een maaltijd gehaald. Kwaliteit van het eten is prima. De inrichting van het restaurantin 2019 is wat sober te noemen. Hoe dan ook is het zeker aan te bevelen !!
Vriendelijke ontvangst. De bediening verliep heel vlot. De Thaise kippensoep is heerlijk. De paling idem dito en een royale portie. 1 puntje: jammer dat je de ganse portie in 1keer op je bord krijgt zodat je niet alles warm kan opeten. Maar buiten dat was alles dik in orde.
Telefonisch afspraak gemaakt om 's anderendaags een feest te bespreken. Duidelijk gevraagd of er op de geplande datum nog plaats is én bevestiging gekregen; anders niet nodig om een feest te bespreken, me dunkt. Staan daar die volgende dag: direct te horen gekregen dat er op datum van het feest geen plaats meer is. Niet ok!
Uitstekend restaurant. Vlotte bediening, mooie kaart ook voor vegetarische gerechten en bier. In de zomer staat er een springkasteel in de tuin en is het ruime terras bijzonder aangenaam.
Superlekker gegeten,topbediening,heel vriendelijk met kennis van gerechten en wijnen.Komen we terug?Heel zeker!Een echte aanrader voor mensen die graag lekker eten aan zeer betaalbare prijzen.
Klassiek restaurant met mooi terras. Goede keuken aan de juiste prijs. Daar zien ze me regelmatig voor de lunch als ik in de buurt van Brugge ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid