facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ponyclub Funny VZW

Info

Welkom op de facebook pagina van Ponyclub Funny!
Groepslessen, privélessen, kampen,.. Je leert hier niet enkel rijden, maar ook hoe je een paard verzorgt!

Geschiedenis

Ponyclub Funny is niet zomaar een manège. Wij bieden wel groepslessen en kampen aan, maar met een bepaald max aantal ruiters. Zo is het gemiddelde aantal ruiters in een les 4-5, en in een kamp laten we max 14 ruiters toe. Hierdoor leer je veel sneller en beter rijden. Privélessen zijn uiteraard ook mogelijk!
Ook staan onze pony's en paarden 24/7 op de weide, doen ze waar een paard voor gemaakt is; rondscharrelen, grazen, spelen met vriendjes enz. Dit betekent dat je bij ons niet alleen leert rijden, maar ook leert hoe je een pony van de weide gaat halen, verzorgt, borstelt, opzadelt,... Eigenlijk alles wat je hoort te kunnen als je een eigen paard zou hebben. En dat is juist wat onze ponyclub zo leuk maakt!

Neem gerust contact met ons op! Laat op onze pagina een berichtje achter, bel op het nummer 0495/15.62.36 of stuur een mailtje naar; [email protected].
Of kom gewoon eens langs op een zaterdag tussen 10u en 17u! Dan is er altijd wel les, in de voormiddag voor de kleinsten en in de namiddag voor de grotere ruiters die al wat langer rijden.
Inschrijvingen voor lessen dienen wel op afspraak te gebeuren.

Adres: Grensstraat 21, 1800 Vilvoorde
Telefoonnummer: 0495156236
Stad: Vilvoorde
Route: Grensstraat 21
Postcode: 1800


Recensies
Altijd super natuurlijk!
Vriendelijke non-profit die pony's en paarden verzorgt, ook voor aspirant-jockeys. Jammer dat ze boeken moeten sluiten. :
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Ponyclub Funny VZW.

Vilvoorde sport en ontspanning

openingstijden, locatie, vervoer. Grensstraat 21 vilvoorde huisdier kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Ponyclub Funny VZW adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ponyclub Funny VZW. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Ponyclub Funny VZW delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Streetsoccer YC5 Streetsoccer YC5 2 km Samen met Rode duivel Carrasco en Stad Vilvoorde organiseren wij een 2-daagse toernoo...
TTK Vilvo TTK Vilvo 4 km Leuke plaats mocht je graag tafeltennis trainen. Toffe mensen en trainers. Club heel ...
P8-airsoft P8-airsoft 4 km Vertaald door Google aardige baas heel goed spul ... Origineel patron sympa tres bon...
Vilvoordse dansclub VIDAK Vilvoordse dansclub VIDAK 4 km VIDAK staat voor VIlvoordse DAnsKlub en tegelijkertijd voor ongedwongen recreatief da...
NerdScape NerdScape 4 km Super vriendelijk personeel in een winkel met super aanbod. Board games, trading card...
Arkebuze Vilvoordse Schuttersvereniging vzw Arkebuze Vilvoordse Schuttersvereniging vzw 5 km "Wij zijn een sportschuttersvereniging met een luchtstand 10m6 banen en een vuur...
Coach Sam Coach Sam 9 km Als coach wil ik zoveel mogelijk mensen motiveren en ondersteunen om zo gezond en spo...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid