facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ponnet

Ponnet
"Familie Ponnet is een echte bakkersfamilie, al 5 generaties bakken wij het lekkerste brood van de streek. Daarbij streven we naar de beste kwaliteit voor onze patisserie. Met een gedreven team van bakkers en patissiers worden al onze producten met de hand gemaakt, elke dag opnieuw met verse en kwalitatieve grondstoffen. Het bedrijf is uitgegroeid van 1 broodronde en 1 winkel naar 4 eigen zaken en 2 koude bakkerijen. Alle winkels ontvangen elke dag alles vers geleverd.U kunt ons vinden in Erondegem, Aalst, St. Lievens-Houtem, Zottegem, Erembodegem Tafel van Elise en Nederhasselt La Tourbière. Hier wacht een team van gedreven verkoopsters op u om onze lekkerste producten te verkopen!"
Adres: Gentsesteenweg 358 , Erondegem 9420, BE
Telefoonnummer: 053 82 70 90
Stad: Erondegem
Route: Gentsesteenweg 358
Postcode: 9420



op zoek naar gerelateerd: bakkerij ponnet sint-lievens-houtem, Ponnet Erondegem openingsuren, Ponnet - Aalst, De Keyser Erondegem, Ponnet Zottegem, Ponnet NV, Verrassingsbrood Erpe-Mere, Ponnet Burst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Keyser Hans De Keyser Hans 548 meter Beste brood en gebak van de streek
Recensies
Heel goeie bakker. Het principe van online bestellen en betalen op voorhand is heel handig want dan kan je de lange wachtrijen overslaan. Dit geldt wel niet als je telefonisch besteld wat ik wat raar vind want lijkt mij gelijkaardig dus let hier bij op want dan mag je nog altijd heel de rij aanschuiven. Verder zijn de koeken heel lekker en groot, ze zijn ook in de vestiging gebakken en worden regelmatig aangevuld.
Mooie en grote winkel. Veel keuze uit vanalles. Je moet er wel snel bij zijn want anders heb je misschien niet meer wat je wil, toch op zondag voormiddag Je hebt daar een lange tafel aan de venster waar je kan ontbijten als je wil. Ze bakken daar ook pannekoeken. Zeer lekkere en mooie taartjes.
Lekkere koffie en ontbijtkoek 2,95€
Zeer vriendelijke bediening heel lekker brood en verse pannekoeken te verkrijgen
Steeds lekker brood en een vriendelijke lach achter de mooie, grote toonbank. Ik kom er met plezier dagelijks m'n pistoletjes halen!
Steeds tevreden geweest over de producten in de zaak zelf maar deze week voor ‘t eerst een bruin boerenbrood gekocht uit jullie automaat voor de zaak en moet jammer genoeg vermelden dat het waarschijnlijk het slechtste brood is dat we al gegeten hadden. Het smaakte oud en muf, was hard en had eigenlijk al ijskoud als ik het uit de automaat haalde. Mij zal je echt niét wijsmaken dat dit vers brood was, dus ik vond verspild geld. Zou niet mogen, jammer.
Waanzinnig uitgebreid assortiment in een modelwinkel. Veel meer dan een bakkerij, maar basisproducten brood, patisserie, boterkoeken aan de top van wat er beschikbaar is in de regio. Wit boerke, melange stokbrood en millefeuille van heel hoge kwaliteit
Beste bakker ooit. Het witte boerenbrood is een huisspecialiteit net als de ronde rozijnkoeken. Super vriendelijke verkoopsters ook en zeer propere en mooie winkel.
Veruit de beste bakkerij in de streek rond Aalst. Steeds topkwaliteit.
Een superbakkerij. Heel vriendelijk en super lekkere dingen aan een democratische prijs. Echt een aanrader als je in Aalst, Lede of Erondegem woont. Mooi dat er zoveel passie is bij een 'echte' bakker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid