facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poney Club Equiacademy at Musette

Poney Club Equiacademy at Musette
"Découvrez le manège MusetteBienvenue au manège Musette de Hoeilaart qui accueille toutes les personnes qui désirent pratiquer de l’équitation. Les poneys et les chevaux se réjouissent de faire votre connaissance à notre manège, que vous soyez débutants, confirmés ou passionnés par les chevaux."
Adres: Brusselsesteenweg 143, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: 0032494497177
Stad: Hoeilaart
Route: Brusselsesteenweg 143
Postcode: 1560


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gwen on the move Gwen on the move 1 km Comment améliorer sa relation avec son cheval et ses performances au travail?
Recensies
Directe toegang tot het bos, grote schone arena met uitstekende leraren beschikbaar. Respect voor het paard is erg gevraagd en daar is het een gouden regel
Echt een goede plek voor kinderen om te leren paardrijden en te genieten van de tijd. Heeft een overdekte plek waardoor het geweldig is voor natte dagen
Leuke omgeving, aardige, vriendelijke mensen zijn goed zorgzame paarden en pony's
Op 15 augustus 2022 passeerde ik deze stal vergezeld van mijn aangelijnde hond, mijn vriend en haar paard. Als ik uit een pad erfdienstbaarheid kom dat uit het bos komt en naar de ingang van deze stal leidt, valt een gemuilkorfde hond GEWELDIG mijn hond aan de lijn aan. Deze aanval zaait angst bij mijn hond als bij het paard van mijn vriend. Ik vraag daarom onmiddellijk de eigenaar, en werkster van de stal, om alstublieft haar hond te grijpen, maar GEEN REACTIE VAN HAAR ZIJ, behalve denigrerende en onsamenhangende opmerkingen. Wat zou er gebeurd zijn als deze hond niet gemuilkorfd was? Wat zou er zijn gebeurd als mijn hond zich met tanden had verdedigd? Een meelijwekkende, onverantwoordelijke en meer dan onbeschofte werker die de veiligheid van alle mensen en dieren die voorbij komen in de waagschaal stelt. Als zijn hond en de passagiers zo worden behandeld, hoe zit het dan met zijn klanten en zijn paarden? Ik ben bang voor een trauma bij mijn hond. VLUCHTEN.
Ik heb deze stallen nooit bezocht, maar ik informeer iedereen die ze wil benaderen dat je zult worden begroet door een zeer agressieve gemuilkorfde hond met de andere honden, naast de eigenaar die zich niet verwaardigt om haar hond te komen zoeken en die verdedigt zichzelf met het feit dat de ingang van het bos van hem is. De opvoeding van de hond en de interesse van de eigenaar in dieren wetende dat haar gemuilkorfde hond op een dag zeker een gekkere hond zal tegenkomen dan hij, maar dat hij weerloos zal zijn, dus riskeert ze de gezondheid van ZIJN hond op het terrein zegt veel over hun interesse in dierenwelzijn... het is prachtig voor stallen... Vluchten!
Gezinsmanege met mooie faciliteiten binnen- en buitenpistes, longeerpiste, douches etc. naast het Zoniënwoud. Mogelijkheid om lessen te volgen voor beginners en gevorderden. Restaurant / bistro "L'Amusette" erg warm met een geweldige menukaart! Ik raad ten zeerste aan!
Schitterende rit, aardige eigenaar, zonnig terras om iets te drinken of te eten.
Zeer aangename sfeer in een idyllische omgeving!
Leuk klein restaurant zonder franje maar goed.
Als volwassen beginner nam ik lessen in deze rit, de dame, een jonge dynamische vrouw was vriendelijk en professioneel. Ik raad aan. Mijn vriend gaat me in september volgen, dus ik raad het aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid