facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pollyn

Pollyn

Info

Bij Pollyn denken we met u mee en mag u rekenen op creatieve voorstellen voor een unieke oprit, volledig passend bij de stijl van uw woning.



"Bij Pollyn BV denken we met u mee en mag u rekenen op creatieve voorstellen voor een unieke oprit, volledig passend bij de stijl van uw woning. Voor de uitvoering garanderen wij een gedetailleerde afwerking via verfijnd slijpwerk. Wij vernieuwen ook bestaande opritten."
Adres: Bosstraat 3, 9850 Nevele
Telefoonnummer: +32 (0)477 70 95 09
Stad: Nevele
Route: Bosstraat 3
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Platines moderne woning
Recensies
Wij zijn heel tevreden over ons terras en onze oprit. Jan werkt efficiënt en gebruikt kwalitatieve materialen. Hij is een vlotte en klantvriendelijke vakman. Een echte aanrader!
Zeer goede samenwerkingen achter de rug met de firma Pollyn. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, de uitvoering is zeer professioneel. Vlotte communicatie voor de werken, correcte oplevering en bereikbaar voor vragen achteraf. Een aanrader!
Jan is een krak in zijn vak. Maakt goede afspraken en komt deze ook correct na. Het werk is van top kwaliteit. Zeker een aanrader!Service: Tegelwerk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid