facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pollismolen

Pollismolen
Adres: Molenstraat 56 , Bree 3960, BE
Telefoonnummer: 089 86 69 39
Stad: Bree
Route: Molenstraat 56
Postcode: 3960


Openingstijden

Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00
Zondag: 10:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: pollismolen openingstijden, pollismolen paasbrunch, pollismolen menu, pollismolen facebook, pollismolen wandelroutes, brasserie pollismolen opitter, pollismolen openingsuren, pollismolen tripadvisor
Recensies
Dit is een hele mooie omgeving om te wandelen , wel jammer dat het terras en de toiletten niet toegankelijk zijn als er feestjes zijn.
Zeer mooie omgeving maar verder viel het heel erg tegen. Geen enkele sfeer. Misschien met lekker weer is het beter vertoeven.wel wat aan de dure kant voor wat je krijgt.wel vriendelijke bediening. Heel erg jammer dat het binnen zo naar zeer oud frituurolie stonk daar zouden ze beter op moeten letten.
Keuken was prima, gastvrouw spoorde niet. Ze was erg onder de indruk van zichzelf. De fouten van de bediening werden de gasten aan tafel verweten. Bij het afrekenen liet ze onmiskenbaar uitstralen dat ze niet gecharmeerd is van Nederlandse gasten. Misschien wat meer respect naar de gasten word dan gewaardeerd met meer sterren. Met 8 personen spijt van deze keuze.
Heerlijk gegeten en heel vriendelijk personeel. Aanrader voor iedereenEten: 5/5
Brunch zeer goed, mooi gepresenteerd en geregeld bijgevuld. Fijn onthaal. Zeer vriendelijk. Een mooie omgeving en een zeer mooie zaak. Een aanrader voor iedereen.
Prima eten voor een schappelijke prijs. Uitstekende bediening.Eten: 5/5
Een toplocatie in een natuurrijke en historische omgeving met een prachtige watermolen
Prettige en vriendelijke ontvangst op een prachtige locatie
Relax eten met super lekker eten in n mooi kader.
Lekker gegeten, gezellig terras. Er is ook een toilet voor rolstoelgebruikers. Er is eveneens plek om baby´s te verschonen, deze is wel op het toilet voor rolstoelgebruikers. Voor mij geen probleem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid