facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Politie Maldegem

Politie Maldegem

Info

Officiële facebookpagina van de Politiezone Maldegem. Voor dringende hulp: bel 101 of 112 !

Geschiedenis

Politie Maldegem

Adres: Industrielaan 10, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: +3250727170
Stad: Maldegem
Route: Industrielaan 10
Postcode: 9990


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Politie Maldegem aangifte, Politie nieuws Maldegem, Wijkagent Maldegem, Website politie, Korpschef Maldegem, Vacatures politie Maldegem, Politie Maldegem korpschef, Gemeente Maldegem
Recensies
Kan daar niks komen melden zonder afspraak, en als je dan een afspraak maakt zijn ze alweer naar huis, 15 min voor sluitingstijd, marginaal gewoon. Mijn advies, vermijd dit kantoor! De receptioniste doet wel haar best!
Woensdag 28/04 iets besteld vermoedelijk fraude. 29/04 Contact opgenomen met Pz Maldegem, aan telefoon werd gezegd niet te lang wachten kom morgen 30/04 maar om 09:00. Eens daar ter plaatste willen ze het niet behandelen en krijg je letterlijk te horen “ ge moet maar zo dom niet zijn ”.
Héél vriendelijk korps. Er wordt echt de tijd genomen om naar je te luisteren en om je raad te geven. Bedankt voor de tijd en het advies!
Zeer goed corps vriendelijk en beste politie die je je kunt voorstellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid