facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pole Tricks

Pole Tricks

Info

it's not just a sport, it's a way of life

Geschiedenis

it's not just a sport, it's a way of life



"Paaldanslessen, Flexibility Training, Find Your Sexy, Pole Mechanics, Just Dance, Power Moves"
Adres: senator A. Jeurissenlaan 1109, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 0479288523
Stad: Zonhoven
Route: senator A. Jeurissenlaan 1109
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: Paaldansen Antwerpen, Pole Dance, Paaldans cursus Limburg, Paaldansen Lier, Chalans, Paaldansen Turnhout, Paaldansen Stekene, Paaldans proefles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PMC cycling PMC cycling 1 km Heel goed advies gekregen bij aankoop en super service.
Zonhoven United Zonhoven United 1 km Super accomodatie voor het voetbal..
Krav Maga Jo Stas Krav Maga Jo Stas 2 km Verdediging van Uzelf of Derden tegen een, mogelijk gewapende, onrechtmatige, aanval...
FC Halveweg Zonhoven FC Halveweg Zonhoven 3 km Proper en gezellig
Fc De Gever Fanpage Fc De Gever Fanpage 3 km Fc De Gever Fanpage
Recensies
Dé referentie in Limburg als het over paaldansen gaat. Deze studio bestaat al sinds 2011, en kan prat gaan op lesgevers die een degelijke opleiding genoten hebben en absoluut weten wat ze doen. Ruim aanbod in paaldansen en flexibiliteitstrainingen, uitdagende en plezante lessen. Ook qua veiligheid en het vermijden van blessures scoort Pole Tricks zeer hoog. Een absolute aanrader als je wil leren paaldansen, of al een hoger niveau hebt en een nieuwe studio zoekt.
Top studio met een heel fijne sfeer! Poletricks is heel mindful rond blessures en vooral blessure preventie. Ze hebben een divers lessenaanbod, met stuk voor stuk gekwalificeerde en getalenteerde lesgevers.
De trainingen zijn altijd even leuk! Veel aandacht voor een goede techniek alsook voor wellbeing. Feels like a second home. Echt toppers!
Liesbeth is het hart van Pole Tricks, op zoveel manieren! Klaar met raad en daad, leuke lessen goed opgebouwd met oog voor haar team en elke cursist om haar feel good vibes te delen ... let's turn this pole around!
Lessen via beurtenkaart online te reserveren. Ook lessen in de zomer.
leuke groepslessen paaldansen onder goede begeleiding
Als teamuitje geweest, goede uitleg.
Geweldige school met topdocenten!
Best van het beste
The place to be voor paaldansen. Veilige ruimte om te ontdekken wat voor soort dans het beste bij je past met de beste leraren die evenveel aandacht aan iedereen besteden en ervoor zorgen dat je in je eigen tempo kunt groeien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid