facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PokiPoké

PokiPoké

Info

PokiPoké is a fresh-driven destination dedicated to Hawaii’s much-celebrated raw fish dish, Poké, providing a unique foody experience in Brussels.

Geschiedenis

Healthy, Fresh and Tasty Poké in Brussels

Adres: Chaussée d'Ixelles 331, 1050 Elsene
Telefoonnummer: +3227052214
Stad: Ixelles
Route: Chaussée d'Ixelles 331
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: poke bowl brussel, poke brussel
Recensies
Super lekker gegeten, allemaal verse gezonde ingrediënten, voldoende keuze, en zeer gezellige locatie met mooie schilderijen aan de muur die ook te koop zijn voor de kunstliefhebbers. Super vriendelijke bediening, uitbaters met hart en ziel.
Gezellig klein resto met bolws uit de Hawaiiaans keuken. Héél verse ingrediënten. Naast de menukaart kan je ook je eigen combinatie/bowl samenstellen. Mooi gepresenteerd en héél vriendelijke uitbater. De verhoudingen groenten, vis, ... tov rijst kan wel beter. Meer groeten en iets minder rijst zou perfect zijn
Het eten was heel lekker, de werkers waren heel behulpzaam & de zaak was heel gezellig!
We kregen een verkeerde toping bij onze bowl.
Ik ben er vrij zeker van dat de beste por die ik ooit heb gehad. De smaakexplosie…. En aardig personeel!
Het smaakte erg goed, de wachttijd voor het eten was erg kort en de prijs/prestatieverhouding is uitstekend. Het enige kleine minpuntje, de koelkast voor de drankjes is helaas stuk. een briefje zal het je vertellen
Beste por die ik tot nu toe heb geprobeerd. Je hebt echt heel veel mogelijkheden en kunt je eigen gerecht maken. De eigenaar is erg leuk en kan blijkbaar heel goed voetballen. Vegetarische menuopties: Alle beschikbare opties
Uitstekend vers eten en het creëren van je eigen poke bowl was erg flexibel. Ik had de gefrituurde kippenkom en het was echt sensationeel. Heerlijk eten en een duurdere lunch waard. Enige probleem was dat het alleen contant geld was.
De slechtste por die ik ooit heb geprobeerd, ooit. Zeggen dat het slecht was, zou een compliment zijn, want deze plek was veel meer dan slecht. Allereerst en vooral was het eten oneetbaar en ik had honger omdat ik de hele dag nauwelijks had gegeten. Ik moest letterlijk het hele gerecht weggooien en ik heb er echt een hekel aan om voedsel te verspillen, maar buiten mijn best om was het onmogelijk om te eten. zelfs de rijst was slecht en niet zacht hoe ze erin slagen zelfs de rijst te verknoeien is een echte vraag. De tonijn was volkomen smakeloos en smaakte niet eens naar tonijn. De hele kom rook ook vreselijk alsof hij verrot was. Ten tweede waren de verhoudingen van de ingrediënten op zijn zachtst gezegd belachelijk - slechts twee kleine stukjes gember zijn niet acceptabel als je een toeslag hebt betaald om het ingrediënt toe te voegen ook jammer, want de twee stukjes gember waren het enige eetbare deel van het gerecht . VOORKOMEN! Geen idee hoe het oke beoordelingen heeft.
Heerlijke en gezonde rijstkom die je zelf kunt samenstellen. Verbazingwekkende en verse ingrediënten voor het samenstellen beschikbaar. Plaats is klein maar super leuk. Personeel is vriendelijk.Prijzen zijn oke.toiletten zijn schoon. Zitplaatsen zijn een beetje ongemakkelijk, maar je bent er gewoon voor het eten.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor PokiPoké. Chaussée d'Ixelles 331 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. PokiPoké adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met PokiPoké. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over PokiPoké delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid