facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poissonnerie du Parvis Rhodes Saint Genèse

Poissonnerie du Parvis Rhodes Saint Genèse

Info

Notre poissonnerie - traiteur, située à Rhode-Saint-Genèse, vous propose un assortiment de produits frais et faits-maison de 1ère qualité.

Adres: avenue des cèdres 1, 1640 Sint-Genesius-Rode
Telefoonnummer: +3223581638
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: avenue des cèdres 1
Postcode: 1640


Recensies
Hier heb ik heel lekkere Kabeljauw gekocht aan een goede prijs. De man van deze viswinkel was eveneens zeer vriendelijk. Hier kom ik zeker terug! Top kwaliteit !!!
Mooie viswinkel met verse mooie vis. Vriendelijke bediening.
Super kwaliteit!
Hun gerookte roze zalm is heerlijk, niets te maken met die in supermarkten, het zou niet dezelfde naam moeten hebben! de smaak van de oesters was subliem! Ook heb ik voor mijn verjaardag 80 jaar gekozen voor gerookte zalm en verse zalm, door hen gesneden en zal ik als voorgerecht een carpaccio van zalm bereiden.
Goede producten "red label" zalm, goed gevulde tonijnsalade..., maar aan bovengemiddelde prijzen. Gebrek aan hygiëne: handen niet wassen na het aanraken van de kassa kassa en de volgende klant raakt direct de vis aan. Zelden het juiste oog voor de gevraagde hoeveelheden, mikt altijd ver boven > 25%. Bancontant vanaf 30 EUR. Personeel niet erg glimlachend. Voor de aangerekende prijzen zou de service / het personeel zich kunnen inspannen.
Goede vis...de vader is met pensioen...de zoon en de helpers maken het goed, maar ze werken minder, vaker gesloten dan voorheen Kwaliteitsprijs op het rendez-vous Heel proper De bereide gerechten zijn goed, soms heel romig! Hun slakkenmosselen zijn heerlijk!
Kwaliteit, een grote variatie aan verse producten, service en dat alles in een goed humeur.
72 Gillardeau nr. 4 oesters telefonisch besteld voor kerstavond zoals bijna elk jaar. Bij het openen van de doos zie ik dat het Zeeuwse oesters 4/0 zijn. Ik bel om hen de fout te laten weten. Ze vertellen me dat het mijn schuld is, want dat is wat ik zogenaamd zei bij het bestellen of hoe ik de situatie kan proberen om te keren. Nadat ze erop hebben aangedrongen dat de fout inderdaad aan hun kant ligt, bieden ze me een kleine 10% korting op de bestelling omdat ze niet kunnen ruilen. Behalve dat ik mijn gasten Gillardeau had beloofd bij het kerstdiner ongeacht de prijs. Daardoor moest ik holle oesters gaan kopen in de supermarkt om het kerstdiner in te halen. Het vertrouwen is dus definitief gebroken met de Poissonnerie-traiteur du Parvis, ik ga voortaan elders en mijn gasten en ik zal niet aarzelen om dit verhaal te delen.
De kwaliteit is natuurlijk goed, maar ze dringen aan op verkoop! Ze gaven me twee keer te veel zalm en lieten me ervoor betalen, natuurlijk! Bovendien vond ik een vervelende haar in de zalm; Ik zet nooit meer een voet in deze boeven!
Het gerecht genaamd "paella" is verschrikkelijk en heeft absoluut niets te maken met een paella.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid