facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poezenhotel Féline

Info

Als jullie op vakantie gaan, dan gaan jullie poezenbeesten toch óók op vakantie? Poezenhotel Féline gunt jullie schattige viervoetertjes de beste vakantie.



"Kleinschalig gezellig kattenhotel gelegen in landelijke omgeving. Jullie katten zijn hier van harte welkom om een leuke vakantie te beleven."
Adres:
Telefoonnummer: +32474127001
Stad: Hingene



op zoek naar gerelateerd: Kattenpension, Kattenpension Dendermonde, CatiMaxi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Logopedie Haike Van Gucht Logopedie Haike Van Gucht 845 meter Logopedie Haike Van Gucht Te Bornem (De Remise) en Hingene (Louis segersstraat 20) Ki...
Recensies
Germaine werd enorm in de watten gelegd door Tina van Poezenhotel Féline! Vlotte communicatie mét leuke foto's, hippe en nette kattenverblijven én iemand met een groot hart die je kat met alle liefde omringt. Wij voelden ons meteen welkom! Een echte aanrader!!!
Super fijne, moderne en nette verblijven. De katten beschikken indien je wenst over een prive buitenruimte, airco en zonnewering! De sympathieke uitbaatster stuurt je ook nog eens updates en foto's van het verblijf. Je kitties kunnen hier met een gerust hart op logement.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid