facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poeier fietsdepot - Poeier BV

Poeier fietsdepot - Poeier BV
Adres: Sint-Jozefslaan 58, 2400 Mol, België
Telefoonnummer: 014 75 07 96
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Mol
Route: Sint-Jozefslaan
Huisnummer: 58
Postcode: 2400


Openingstijden

maandag: 13:00–18:00
dinsdag: 13:00–18:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 13:00–18:00
vrijdag: 13:00–18:00
zaterdag: 09:00–15:00
zondag: Gesloten

Recensies
Wat een goede service! Begin van de middag een elektrische fiets weggebracht voor een herstelling , kon 100a 150€ gaan kosten, was te gevaarlijk om verder te fietsen . Hoopte het de volgende dag of de week erop weer op te kunnen halen ,nDezelfde middag kregen we een berichtje dat het hersteld is geweest en een pak goedkoper. Goed hersteld. Prima service daar!!!
wel wel wel;zeer fijn ontvangst daar,en dan nog omdat de fiets niet bij jullie gekocht was ,maar bij itek ,waar de na service nul ,komma nul is!!bedankt voor het grote nazicht!!ietsje duur maar na achteraf bekeken ,veel werk en veel vervangen!!daarom zeer positief over de poeier!zeker de vriendelijkheid van al de medewerkers daar!chapeau doe zo verder in de toekomst en weet nu al waar de volgende besteld mag worden!!
Ik heb hier ondertussen 2 speed pedelecs en een koersfiets gekocht, telkens met advies op maat voor mij en mijn vrouw. Heel goede, persoonlijke en leuke service met antwoorden op al mijn vragen. Je krijgt meer dan waar voor je geld met correcte prijzen zowel qua aankoop, onderhoud als materiaal!nAbsolute aanrader! Ik kom hier telkens met heel veel plezier naartoe
Fiets binnen gebracht voor herstelling, Hans zoekt direct het probleem en zoekt naar eventuele oplossingen.Zelfde dag nog hersteld. Snelle en goede service wat een goed team.
Wat een zalige fietsenzaak. Mensen met verstand van zaken, klantgericht en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid