facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PodoPlus

PodoPlus

Info

Podo+ staat voor kwaliteitsvolle, innovatieve en efficiënte podologische zorg.

Geschiedenis

Podologische praktijk: Podologische Zooltherapie - Biomechanisch onderzoek - Ganganalyse - Schoen en sportschoenadvies - lokale huid- en nagelpatholgieën



"De experten van PODO+ behandelen de meest uiteenlopende voetaandoeningen en voetklachten op een zorgzame en doeltreffende manier.PODO+ heeft vestigingen in Bilzen, Booischot, Diepenbeek, Genk en Zonhoven en is er zowel voor kinderen, volwassenen en sporters als diabetes- en reumapatiënten."
Adres:
Telefoonnummer: +3211811692
Stad: Zonhoven



op zoek naar gerelateerd: Podoloog Bilzen, Podoloog Lanaken, Medische pedicure Booischot, Podologische voetverzorging, Podoloog Genk, Orthopedist Zonhoven, Podoloog Westerlo, Podopraktijk Geens-Vranken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PODO+ PODO+ 0 meter Problemen gehad met de steunzolen, maar bij pod+ opgelost , door corona met enige ver...
Kinesitherapie Zeelmaekers Kinesitherapie Zeelmaekers 3 km Vertaald door Google Super Chinees! Origineel Super kinesisten!
Logopedie Vogelzang Logopedie Vogelzang 3 km Logopedie Vogelzang voorziet logopedische diagnostiek en behandeling van zowel volwas...
Recensies
Helaas geen goede ervaring met behandeling van nagels en plaatsen van een nagelbeugel. Deze waren niet correct geplaatst met alle gevolgen van dien. Ook het materiaal wat ervoor gebruikt werd was niet ok.Naar de specialist en huisarts geweest om idd hulp te vragen en uitleg.Een zeer pijnlijke en onaangename ervaring zonder enig resultaat.Na een jaar foutieve en pijnlijke behandelingen uiteindelijk wel bij een andere goede andere praktijk terecht gekomen met duidelijk veel kennis van zaken en voldoende expertise.Het is niet als je steunzolen kan maken dat je de rest ook kan.Jammer dat er te weinig kennis was en er zoveel schade aan mijn tenen en nagelbed werd verricht waardoor ik tijdelijk moeilijk kon gaan .En zeer lang pijn heb gehad aan beide tenen.Erover praten of advies was er helaas ook niet.....En ik was helaas niet de enige.Jullie voeten en tenen verdienen zeker beter !
Ik had last van pijnlijke voeten en na grondige bewegingsanalyse bleek dat ik nood had aan de juiste podologische inlegzolen. Sinds de zooltjes zijn de kwaaltjes verdwenen. Dank voor het professionele advies én oplossing, Kim!
Oplichterij! een pedicure voor de prijs van een podotherapeut! 33 euro voor 10 minuten inclusief welkom! Het is schandalig!Geen diagnose eerder gesteld, noch observatie eerder. Vluchten ! Arnaque ! une pédicure au prix d'un podologue ! 33 euros pour 10 minutes comprenant l'accueil ! c'est scandaleux ! Aucun diagnostic posé avant, ni observation avant. A fuir !
Al 17 jaar trouwe klant bij Kim Vrancken. Eén van de pioniers van de Podologen in Zonhoven Kim neemt de tijd, je voelt je op je gemak. Men dringt ook niets op anders zou ik allang steunzolen dragen. Je kan er terecht voor een goede voetverzorging, maar ook voor pedologisch advies. Men heeft er zelfs een loopband waar men je filmt zodat de steunzolen echt voor jou op maat gemaakt worden.
Àl lang op zoek zijnde naar professionele podologen kwamen mijn echtgenote en ikzelf terecht bij Kim Vranken van Podo+. Absoluut aan te bevelen: to the point, heel goeie toelichting en scherpe diagnose, voetverzorging top. We komen daarvoor graag vanuit Waals Brabant, het loont de moeite !
Heel vlotte en goede service! Na jaren nog steeds trouwe klant, ze nemen hun tijd voor je en leggen steeds altijd alles goed uit. Toppers!
Problemen gehad met de steunzolen, maar bij pod+ opgelost , door corona met enige vertraging
Vriendelijke ontvangst en gedetailleerde opmeting/maatname. Achteraf kreeg ook een uitgebreid verslag. Hopelijk doen de zolen ook even goed hun werk :-
Zeer professionele en eerlijke manier van behandeling.
De modernste technieken en de beste kinderzolen. .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid