facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podologie Rade De Wachter

"Podologie is de wetenschap die gespecialiseerd is in de functie, de structuur en de pathologie van de voet en dit in relatie tot de hoger gelegen structuren enkel, knie, heup en rug.Een podoloog is een paramedicus die patiënten met klachten ter hoogte van het onderste lidmaat onderzoekt en indien nodig behandelt. Deze klachten kunnen huid- en nagelaandoeningen zijn, maar kunnen zich ook manifesteren ter hoogte van het bewegingsapparaat.Ook speelt een podoloog een grote rol bij de behandeling van systeemaandoeningen, zoals reuma en diabetes."
Adres: Advocaat de Backerstraat 53B, 9450 Denderhoutem
Telefoonnummer: 0479242983
Stad: Denderhoutem
Route: Advocaat de Backerstraat 53B
Postcode: 9450



op zoek naar gerelateerd: Podoloog Haaltert, Podoloog Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vroedvrouw Vicky Vroedvrouw Vicky 1 km Ondersteuning tijdens de periode na de bevalling.
Recensies
Kent zijn job. Een maand dokters afgelopen, en hij wist meteen de oorzaak. Super ben nu vaste klant.
Voor de eerste keer naar een podoloog en werden heel goed ontvangen. We kregen een duidelijke uitleg en wat we konden doen. Het is er ook gezellig, niet zo een kille praktijk. Ik raad hem zeker aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid