facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podologie Ertvelde

Podologie Ertvelde

Info

Specialisatie: ganganalyse ifv Borginsole inlegzolen.
Klachten thv de voet/knie/heup/rug zijn bij ons in goede handen.
Ook huid- en nagelaandoeningen!

Geschiedenis

Specialisatie: ganganalyse ifv Borginsole inlegzolen.
Klachten t.h.v. de voet/knie/heup/rug zijn bij ons in goede handen.
Ook huid- en nagelaandoeningen!



"Bij podologie Ertvelde ben je aan het juiste adres voor al uw voetproblemen, maar ook knie-, heup- en rugklachten die hun oorzaak in de voeten terugvinden kunnen wij met podologische Borginsole zolen proberen verhelpen.Podologie Ertvelde werkt met 4 podologen op 4 locaties Ertvelde, Assenede, Eeklo, AZ Alma. Op deze manier proberen wij de wachttijd zo kort mogelijk te houden."
Adres: Jacob van Arteveldelaan 6, 9940 Evergem
Telefoonnummer: 0486 98 61 87
Stad: Evergem
Route: Jacob van Arteveldelaan 6
Postcode: 9940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Podologie Defevere, Podoloog meetjesland, Podoloog Assenede, Podoloog Zelzate, Podologische steunzolen, Steunzolen Evergem, Steunzolen podoloog of orthopedist, Podoloog Wondelgem
Recensies
Al lang op zoek naar iemand die mijn voeten goed doet en tips geeft hoe zelf goed te onderhouden. Super super tevreden van Ashley. Heb een probleem met een nagel en werd deftig aan gewerkt en resultaat is echt Waw! Top podologe ! Dank u !
Zeer tevreden over de hulp en geleverde steunzolen. Bedankt. Kan deze zaak bij iedereen aanraden die er nood aan heeft. Mvg
Aanrader. Vriendelijk. Nemen tijd om probleem op te lossen en geven goede tips. Zolen van goed materiaal. Heel tevreden.
Babette draagt haar steunzolen in al haar schoenen. Wij zijn enorm blij met het advies over welke schoenmaat voor haar klopt . Dank u voor de goede service.
Uiterst vriendelijk en zeer professioneel. Na een paar proefdagen kon ik de steunzolen gewoon dagelijks aandoen. Top en pijn in de rug is volledig weg.
Ik sukkelde al een hele tijd met mijn onder rug en dit door mijn beweging en looppatroon . Ik wist dat ik al jaren met een beenverschil zat . De ene chiropractor zei 2 cm andere 1cm zolang ze je maar terug zien om even je te resetten voor een tijdje. Maar niemand nam de tijd om of deed de moeite om mij te helpen of om mij door te verwijzen naar een podoloog !!! Ik zag via de website dat aan de hand van een ganganalyse , Hierbij worden zowel het statisch als dynamisch looppatroon gemeten en in kaart gebracht. Een heel professioneel aanpak van Ivan . Hij neem zijn tijd ,er wordt geluisterd naar je probleem en je wordt geholpen ! Het resultaat is fenomenaal sinds mijn aangepaste inlegzolen is de pijn en last in mijn onderrug en knie weg , mijn bekken staan gelijk ! Mijn benen voelen herboren :
De service is perfect, de been en voet klachten zijn verdwenen. De zolen zijn echt op maat gemaakt en worden getest naar Compostella. Top Team.
Voor het eerst in mijn leven zolen die echt passen. Nagenoeg geen rugklachten meer. Professioneel team, met aandacht voor zorg en nazorg, vlotte communicatie. Aanrader.
Heel tevreden over de onderzoeken en de behandeling. Heel goed geholpen geweest door vriendelijke medewerkers!
Heel modern, professioneel. Na twee jaar terug geweest voor nieuw paar zolen, telkens waren mijn knieklachten weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid