facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podologie De Jonghe

Podologie De Jonghe

Info

Podologie De Jonghe is een paramedische praktijk waar iedereen terecht kan. Behandelingen kunnen variëren van zooltherapie en bewegingsanalyse tot medische voetzorg (huid en nagel). Voor meer informatie kan u de website raadplegen.



"Podologie De Jonghe- Podologische zolen- Biomechanisch onderzoek- Bewegingsanalyse- Medische voetzorgBezoek onze website of neem contact op voor meer informatie."
Adres: Scheldeweg 19, 9090 Melle
Telefoonnummer: +32498133125
Stad: Melle
Route: Scheldeweg 19
Postcode: 9090



op zoek naar gerelateerd: BORGinsole afspraak
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Podoloog in Melle Podoloog in Melle 2 km Een echte aanrader, en super vriendelijk!
KPNI Huis KPNI Huis 3 km Werken altijd op afspraak, stipt. Een meerwaarde als je aan je gezondheid wilt werken...
Artevivum Artevivum 4 km Wij (Nick Reunbrouck en Lieve Van Rompay) zijn de bezielers van dit huis voor coachin...
KPNIBelgium KPNIBelgium 9 km Wat een team!!! deskundige aanpak bij zoeken naar de oorzaak.geef jezelf de tijd om m...
Recensies
Pieter neemt de tijd om mijn situatie grondig en correct te analyseren. Vervolgens heeft hij een paar steunzolen gemaakt die mijn probleem echt verbeterd hebben. Heel professionele aanpak. Een aanrader!
Ik sukkelde al een lange tijd met stress-fracturen aan de beide scheenbenen. Intussen had ik het lopen opgegeven en me aangepast aan mijn nieuwe steunzolen. Deze waren inmiddels aan vervanging toe en zo kwam ik bij Pieter terecht. Binnen enkele weken had ik een consultatie gehad en de nieuwe steunzolen in het bezit. Inmiddels ben ik na 4 jaar opnieuw beginnen lopen en tot mijn grote verbazing lukt dit nu pijnloos. Dat Pieter heel goed weet waar hij mee bezig is is duidelijk!
Heel tevreden van de grondige en persoonlijke aanpak. Vroeger haalde ik mijn steunzolen zoals veel mensen, eens in een doos schuim staan en op basis daarvan steunzolen. Niet zo bij Pieter. Een uitgebreid gesprek, analyse op de loopband, scan van de voeten. Analyse op de loopband bij het ophalen van de zolen en dan is er nu nog een evaluatie gepland binnen enkele weken. Super!
Na een pijnlijke voet bij overbelasting na het lopen, Podologie De Jonghe gecontacteerd. Na een test op de loopband, een studie van de stand van mijn voeten en knieën, een voetafdruk en een heel deskundige uitleg over de oorzaak van mijn probleem, vrijblijvend besloten om volledig op maat gemaakte zooltjes te laten maken. Nu na 6 weken, nog steeds verschillende malen per week lopen en wandelen en geen zittend beroep, ben ik enorm tevreden over Pieter zijn opvolging én de pasvorm van de zolen. Ik heb totaal geen last meer van mijn probleem. Kortom, ik ben echt heel tevreden.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Podologie De Jonghe met het openbaar vervoer


Gontrode Scheldeweg 140 meter
20
Gontrode Scheldeweg 140 meter
140
Gontrode Scheldeweg 160 meter
Gontrode Kerk 260 meter
20
Gontrode Kerk 260 meter
140

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid