facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podologie Astrid Kemel

Podologie Astrid Kemel

Info

Bij Podologie Astrid Kemel kunt u terecht voor volgende zaken:
- Huid- en nagelaandoeningen
- Bewegingsonderzoek van voet, knie en heup
- Zooltherapie



"Bij podologie Kemel kunt u terecht voor al uw klachten aan voeten en onderste ledematen.Ook voor pedicure kunt u bij mij terecht!"
Adres: Astridlaan 54, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: 0472 31 32 33
Stad: Nieuwpoort
Route: Astridlaan 54
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 12:30

Recensies
Na het meerdere malen proberen maken van een telefonische afspraak en steeds op een volle mailbox uit te komen. Dan maar een afspraak gemaakt op de site online. Waar alles door is gegaan en ik een bevestiging kreeg van de afspraak. Na een wachttijd van een maand kom ik op mijn afspraak toe en sta voor een gesloten deur. Na dan weer meermaals te bellen. Krijg ik dan toch antwoord. En na dat ze zelf in de fout zijn gegaan proberen ze dan nog de schuld in de schoenen van de klant te leggen. Van onprofessioneel gesproken. En ik ben blijkbaar niet de enige als ik het hier lees. Zou zeggen begin de volgende keer met een verontschuldiging Ipv de schuld bij de klant te leggen als u agenda niet klopt.
Afspraak op 12/07/2020 om 16:00. Aanbellen maar er werd niet open gedaan. Na herhaaldelijk zeker 12 keer aan te bellen opent een jongeman de deur. Vervolgens 10 minuten in de wachtzaal zitten wachten, komt de jongeheer melden dat Astrid er niet is en verdwijnt vervolgens onmiddellijk. Zonder enige andere uitleg. Lachwekkend, ik kon mijn oren en ogen niet geloven. Wat is dit voor circus? Speel met andermans voeten de volgende keer pun intended. Jammer dat het minimum aantal sterren 1 is, want zelf dat is te veel.
Aan te raden praktijk. Vriendelijk en bekwaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid